ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Арагорн представя хибриден текстилен принтер DGI FH-3204

Арагорн представя хибриден текстилен принтер DGI FH-3204

Понеделник, 19 Август 2019 ( прочетена 809 пъти)


Принтерът ще бъде акцент на щанда на фирмата по време на текстилното изложение TMT Expo на 25-27 септември в Интер Експо Център.

По време на международното текстилно изложение ТМТ Expo, заедно с изложението  за печат и реклама  COPIS, което ще отвори врати от 25 до 27 септември в Интер Експо Център - София, Арагорн ЕООД ще покаже много нови продукти.


Акцент на това изложение ще бъде представянето на иновацията при дигиталния текстилнен печат а именно: ХИБРИДЕН ТЕКСТИЛЕН ПРИНТЕР DGI FH-3204 С РАБОТНА ШИРИНА ДО 3.2 МЕТРА.
Принтерът е иновативен с това, че може да печата директно върху плат или върху сублимационна хартия с ширина на медията до 3,2 метра. Печатащите глави са индустриални – Kyocera - 4 броя, което допринася за постигането на високи скорости на печат от почти 100 квадратни метра при 4-пасов режим.

 


За да може да се трансферира напечатана хартия или да се фиксира директно напечатаният плат, е най-подходящо да се използва каландър. Специално за изложението ще бъде демонстриран каландър на най-реномираната марка – Monti Antonio, които тази година празнуват 60 години от своето създаване.

КАЛАНДЪР ЗА ТРАНСФЕР И ФИКСАЦИЯ MONTI ANTONIO МОДЕЛ 72-3600 С РАБОТНА ШИРИНА ДО 3.4 МЕТРА
Ще бъде демонстриран и най-новия сублимационен принтер на Японския производител Mimaki TS55-1800, който се очаква на направи (р)еволюция при текстилния печат.

Основните преимущества на този модел са възможността за зареждане на мини джъмбо ролки с хартия, високият капацитет на резервоарите с мастило, както и ниската му цена, която ще разберете по време на изложението.

 Заповядайте от 25 до 27 септември, включително в сградата на Интер Експо Център София, Зала 1, Щанд С2.


Вече 16 години Арагорн е водещ доставчик на решения за сублимационен печат.
Клиентската мрежа обхваща целия Балкански регион. Фирмата представлява всички водещи брандове от този сектор – MS, Roland, Mimaki, Monti Antonio, DGI, Kiian, J-teck, Secabo, TransJet, Georg + Otto Friedrich, Wasatch, Ergosoft и др.

 

Източник: Арагорн

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама