Hahnemühle - висш клас артистични медии за дигитален печат - съвместими с всички популярни марки Ink-Jet принтери - EPSON, Hewlett Packard, Canon. " />
ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Артистични медии с устойчивост над 100 години

Артистични медии с устойчивост над 100 години

Сряда, 3 Декември 2008 ( прочетена 2020 пъти)


FACTOR.BG е ще дистрибутира Digital FineArt Collection на Hahnemühle - висш клас артистични медии за дигитален печат - съвместими с всички популярни марки Ink-Jet принтери - EPSON, Hewlett Packard, Canon.

Произведени от памук или алфа целулоза, устойчиви над 100 години. За пръв път е България тези медии бяха представени на изложението EXPO Print&Imaging в началото на ноември, при изключителен посетителски интерес.Гамата продукти за FineArt дигитален печат включва автентични артистични хартии с различни грамажи и структури, както и няколко вида канава.

 

Фотографите и артистите използват FineArt продуктите, облагородени с най-високото качество ink-jet покритие за изключителни резултати както при отпечатване на фотографии, компютърно-генерирани изображения и произведения на изкуството, така и зарисунки, графики и репродукции, отговарящи на най-високите стандарти на галериите и музеите.

 

Впечатляваща е комбинацията от прецизността на медията за дигиталния печат и грацията на истинската артистична хартия, произведена по традиционния начин. Всички продуки на Hahnemühle отговарят на най-стриктните изисквания за цветопредаване, контраст, запазване на детайлите и цветовите градации - това позволява забележителни резултати при печат.

 

Задълбоченото сътрудничество с водещите производители на инк-джет принтери осигурява универсалното приложение на продуктите. Разнообразието от текстури, стриктното придържане към автентичните методи на производство и използваният за суровина памук, както и консервационните характеристики правят продуктите ни уникални.

 

Множество награди от TIPA, BIPP и American Photo потвърждават изключителното им качество. В обхвата на Digital FineArt Collection влизат трите основни групи продукти - Matt FineArt, Glossy FineArt и Canvas FineArt.

Повече информация на www.factor.bg и на тел.: 0899 878319PrintLab - демонстрационното студио на FACTOR.BG е първото в Европа, сертифицирано от Hahnemuehle, като отговарящо на всички изисквания за подготовка, печат, контрол на качеството, управление на цвета, довършителна обработка и съхранение на файн арт продукция - авторска фотография, репродукции, CG-art и т.н.


Вижте цялата информация тук.  print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама