ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Безплатни допълнения за Photoshop CS5 от Adobe

Безплатни допълнения за Photoshop CS5 от Adobe

Четвъртък, 3 Юни 2010 ( прочетена 2451 пъти)


Можете да използвате безплатно Configurator 2.0 и два панела, създадени чрез него – единият добавя ръководства във Photoshop, а другият ви помага да използвате пълноценно новите инструменти за рисуване на програмата.

John Nack, старши продуктов мениджър на Adobe, наскоро представи някои допълнения към Photoshop на блога си. Първото е Configurator, технология на Adobe, която позволява всеки да създава и споделя потребителски панели за Photoshop CS4/CS5 и InDesign CS5.

Ако сте инсталирали Photoshop CS5, сега можете да се възползвате от новата му функция – панелът Knowledge (Window > Extensions > Knowledge). Той не само включва седемдесет професионални ръководства ръководства, описани стъпка по стъпка, но е и интерактивен. Цъкнете команда в някое от ръководствата и Photoshop ще я изпълни.

За да увеличите функционалността на Photoshop CS5 можете да инсталирате панелът Painting Assistant. Той е създаден от дългогодишния служител на Adobe Russell Brown с помощта на Configurator. Приложението ви води през процеса на превръщане на снимка в рисунка с помощта на новите инструменти за рисуване във Photoshop CS5. Можете да свалите инсталатора на панела от тук. Russell Brown е създал и видео, в което показва действието на панела. Можете да го видите тук:av.adobe.comИзточник: blogs.adobe.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама