ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Безплатно обновяване за CorelDRAW Graphics Suite X5

Безплатно обновяване за CorelDRAW Graphics Suite X5

Петък, 30 Юли 2010 ( прочетена 3418 пъти)


Сервизният пакет предлага директен вграден достъп до интернет страници със снимки и подобрява поддръжката на файловите формати от Adobe CS5

Corel Corporation обявиха безплатното обновяване на CorelDRAW Graphics Suite X5. Service Pack 1 (SP1) може да се изтегли от интернет страницата на компанията. Той добавя към Corel Connect възможности за разглеждане на стотици снимки онлайн, включително от сайтовете Fotolia и iStockphoto. Това става директно в работната среда на приложението.

“С CorelDRAW Graphics Suite X5, целта ни беше да създадем набор от професионални приложения, които да позволят на потребителите да творят със замах,” каза John Falsetto, главен продуктов мениджър на CorelDRAW Graphics Suite. “Обновяването продължава тази линия като дава на потребителите възможност за достъп до завладяващо съдържание. CorelDRAW Graphics Suite X5 е единствената професионална графична програма, която предлага директен достъп до водещите ресурси за купуване на снимки онлайн”

Обновеният Corel Connect добавя към CorelDRAW и Photo Paint напълно интегрирани възможности за търсене и купуване на висококачествени изображения. Така отпадат прекъсванията на работния процес и потребителите имат по-бърз достъп до ново съдържание.

Сервизният пакет подобрява и възможностите за импорт на файловите формати на Adobe Illustrator CS5 и Photoshop CS5 и добавя разширена поддръжка на RAW. Освен това SP 1 подобрява стабилността, производителността и поправя някои проблеми. Можете да го свалите от www.corel.com/updates.

CorelDRAW Graphics Suite X5. Service Pack 1 (SP1)

Източник: corel.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама