ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Безплатно ръководство за флексопечат

Безплатно ръководство за флексопечат

Петък, 23 Септември 2016 ( прочетена 1911 пъти)


Свалете безплатно това 20 странично ръководство, в което са описани проблеми и решенията им, осигурени от производители и доставчици от флексографската индустрия. Те могат да ви помогнат да идентифицирате и откриете решения на различни проблеми, които ви пречат да произвеждате печатна продукция с максимално високо качество.

Безплатно ръководство за флексопечат

 

В модерната флексографска индустрия работите усилено, за да подобрите качеството на печата. Постоянно сте под натиск да увеличите производителността, да намалите технологичния отпадък и да намалите разходите. Клиентите ви могат да разчитат на компетентността ви в работата с мастилата и поддръжката, за да постигнете максимално високо качество на печатния продукт. Сблъсквате се с различни проблеми, които ви пречат да постигнете тези цели. Целта на ръководството на Norcross е да ви помогне да се справите с тези препятствия.

„Флексографията, по исторически причини, винаги е била на гребена на вълната на новите технологии – постоянно се въвеждат нови по-бързи преси, по-надеждни и устойчиви компоненти и усъвършенствани контролни системи. Всичко това се прави с цел повишаване на качеството на печатния продукт и едновременно с това поддържане на разходите на минимални нива.

Въпреки всички тези стъпки, професионалистите в областта на флексопечата все още се сблъскват с проблеми, които им пречат да достигнат целите си от финансова гледна точка и от тази на качеството. Това ръководство за отстраняване на проблеми е съставено от няколко различни доставчици и производители и целта му е да даде решения на проблемите, с които печатниците се сблъскват всеки ден. Идеята му не е да бъде ръководство за ремонт, а четиво, с което да разпознаете и решите проблеми, свързани с печата, преди да излязат извън контрол.”

Ръководството е удобно разделено на теми, подредени по азбучен ред. Във всяка тема са описани потенциалните проблеми и възможните им решения.
Можете да свалите ръководство (на английски) напълно безплатно, след регистрация, оттук.

Източник: saintclairsystems.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама