ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Британска компания предлага предварително биговани и перфорирани медии за дигитален печат

Британска компания предлага предварително биговани и перфорирани медии за дигитален печат

Понеделник, 26 Ноември 2012 ( прочетена 1293 пъти)


Creazy добави към продуктовата си гама Photo Box Canvas, предварително бигован лист 210 г/кв. м. картон, който след сгъването си създава имитира картина нарисувана върху платно, опънато на рамка.

Creazy е британска компания, която дава възможност на печатниците да произвеждат цифрови продукти по заявка на предварително биговани и перфорирани листове, които могат да се сгънат ръчно. Така готовият продукт се произвежда без използване довършителна техника.

Lyndon Powell, управител на Creazy, каза, че Photo Box Canvas ще даде на доставчиците на печатни услуги значителни възможности за печалба. „Листовете струват по 60 пенса (около 0,74 евро) всеки и единствената друга цена е клика на печатната машина. След това, в зависимост от пазара, продукцията може да се продаде за до £9.99 (12,4 евро)“, добави той.

Photo Box Canvas се продава в опаковки по 100 листа, върху които може да се печата и послед а се сгънат ръчно до „фотоплатно“ с размери 285x199x24 mm. Леките „платна“ могат да бъдат окачени на дупките, които са пробити в продукта или да се окачат на стена подобно истинско платно.

Сред възможните приложения са вътрешна декорация, изложби и корпоративни демонстрации. Листовете, използвани за Photo Box Canvas и други продукти на Creazy са предварително биговани така, че повърхността за печат остава равна. Те се доставят на клиентите частично прорязани и перфорирани, готови за цифров печат. Компанията в момента има две продуктови линии – една изисква залепване с двустранна лепенка и рязане, другата е от продукти, които се печатат и се довършват на ръка.

Photo Box Canvas
Източник: printweek.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама