ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Броени дни остават до LabelExpo Europe 2019

Броени дни остават до LabelExpo Europe 2019

Сряда, 18 Септември 2019 ( прочетена 387 пъти)


Тази година мотото на най-голямото и значимо в света изложение в индустрията за печат на етикети е MOVE YOUR BUSINESS FORWARD. Или ПРИДВИЖЕТЕ БИЗНЕСА СИ НАПРЕД!

 

Към този призив се присъединява и Графтек. Въпреки нашият малък пазар, въпреки трудностите с финансирането, въпреки цялостната икономическа ситуация, ние всички трябва да придвижим бизнесите си напред!


Има няколко начина да го направите:

 • Добавяне на нови продукти в портфолиото.
 • Оптимизиране на производствените процеси.
 • Привличане на нови клиенти.
 • Излизане на нови пазари.

Графтек може да ви помогне във всички тези направления. Ето как:

 • Добавяне на нови продукти в портфолиото - етикетите са традиционно растящ сегмент и не бива да бъдат подценявани като продукт. Световното потребление расте, а с него и нуждата от всякакви етикети. Етикетите на пачка, които се лепят с мокро лепило почти можем да наречем отживелица. Самозалепващите етикети са на мода и ще продължат да растат. Предлаганите от нас машини за дигитален и конвенционален печат могат да ви позиционират перфектно на този пазар.
 • Оптимизиране на производствените процеси. Да се работи с техника или технологични решения датиращи от миналия век е меко казано нерентабилно. За да бъдете конкурентно способни е необходимо да бъдете на нужното технологично ниво и да не изоставате с повече от 8-10 години от последните нововъведения. Планирането, изборът и финансирането на технологично оборудване е един дълъг процес, но не трябва да се отлага прекалено във времето. Точно това е и смисълът на мотото на LabelExpo Europe 2019.
 • Привличане на нови клиенти. Как Графтек може да ви помогне с привличането на нови клиенти? Много е просто - с технологиите, които доставяме, ще можете да направите предложенията си към нови клиенти неустоими - производство точно на време, доставка само на неохбодимото количество (без повече минимални количества, заради фиксирани разходи), страхотно качество, персонализирана продукция, гарантирано ниска себестойност на крайната продукция. Кой клиент ще може да устои на такова предложение?
 • Излизане на нови пазари. Навлизането на нови пазари изисква технологии и процеси отговарящи на търсеното качество. Вие можете ли да го постигнете? Не е тайна, че основният обем износ на България е със страните от Западна Европа. Също така не е тайна, че изискванията на тези пазари са най-високите в целия свят. Замислете се.

Пътят напред в бизнеса изисква комбинация от изключително добра стратегия, в комбинация с правилното оборудване и оптиламни процеси. Ако се интересувате и искате да инвестирате в някое от следните направления, се свържете с нас за среща по време наизложението:

 • Дигитален ролен печат - инкжет или тонер
 • Офсетов ролен печат
 • Флексо печат
 • Довършителни работи на ролна печатна продукция
 • Облагородяване на ролна печатна продукция
 • Медии за дигитален печат на рола
 • Спомагателни машини и устройства

Не чакайте последния момент, за да се свържете с Графтек ООД - графикът със срещи и демонстрации е почти запълнен.

За консултации и запзване на време за демонстрации на LabelExpo Europe 2019, можете да се свържете с Графтек ООД на посочените по-долу координати:

Г-н Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
гр. София
ул. Козлодуй 94print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама