ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Български представител за сгъвачно-лепачни машини от Boxtech Bangalore

Български представител за сгъвачно-лепачни машини от Boxtech Bangalore

Сряда, 22 Август 2018 ( прочетена 921 пъти)


Print Consult добави в своето портфолио сгъвачно-лепачните машини на Boxtech Bangalore. Индийският производител има дългогодишен технологичен опит и над 150 инсталации.

Най-многобройни сред клиентите са тези, разработващи опаковки за фармацевтичната и козметичната промишленост. Именно те посочват като предимство възможността за производство с кратко време за подготовка и улеснени операции. На българския пазар се предлагат три серии от портфолиото на Boxtech Bangalore – Straight Line Carton, Crash Lock Bottom Carton и Cache Cover.

 

сгъвачно лепачни машини от Boxtech BangaloreStraight Line Carton е оборудван с автоматично подаване и е предназначен за опаковки с малки размери. Максималната скорост е до 250 метра в минута, а медиите могат да бъдат в границите 280-450 гр/м2. Моделът работи с лепило на водна основа. Серията се предлага в четири разновидности с различни гранични размери на опаковките.

Crash Lock Bottom Carton е предназначен за опаковки с прорязано защитено дъно, които са с широко приложение и силно търсени на пазара. За изпълнение на специфичните опаковки, имащи само една отворена страна, моделът разполага с три апликатора за лепило. Серията се предлага в три разновидности.

С Cache Cover могат да бъдат залепвани двупозиционно рекламни продукти със скорост до 100 метра в минута. Решението предлага възможност за настройване на параметрите за сгъване и натиск, като дължината на залепване варира от 100 до 150 мм, а ширината от 75 до 150 мм.

За повече информация:
Print Consult е официален представител на българския пазар за част от най-известните индийски производители на машини за полиграфията. Освен технологично обезпечение и консумативи, компанията предлага още консултантски услуги в областта на печата, така че всеки проект да бъде доведен до успешен финален резултат.

Бургас
жк. Петко Р. Славейков, блок 159, ателие 1
Тел.: 0876 958 033
e-mail: office@printconsult.net
printconsult.net

Профил на Принт Консулт в каталога Полиграфия Инфо.print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Щанцьор (Хайделберг цилиндър)
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама