ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Български представител за сгъвачно-лепачни машини от Boxtech Bangalore

Български представител за сгъвачно-лепачни машини от Boxtech Bangalore

Сряда, 22 Август 2018 ( прочетена 664 пъти)


Print Consult добави в своето портфолио сгъвачно-лепачните машини на Boxtech Bangalore. Индийският производител има дългогодишен технологичен опит и над 150 инсталации.

Най-многобройни сред клиентите са тези, разработващи опаковки за фармацевтичната и козметичната промишленост. Именно те посочват като предимство възможността за производство с кратко време за подготовка и улеснени операции. На българския пазар се предлагат три серии от портфолиото на Boxtech Bangalore – Straight Line Carton, Crash Lock Bottom Carton и Cache Cover.

 

сгъвачно лепачни машини от Boxtech BangaloreStraight Line Carton е оборудван с автоматично подаване и е предназначен за опаковки с малки размери. Максималната скорост е до 250 метра в минута, а медиите могат да бъдат в границите 280-450 гр/м2. Моделът работи с лепило на водна основа. Серията се предлага в четири разновидности с различни гранични размери на опаковките.

Crash Lock Bottom Carton е предназначен за опаковки с прорязано защитено дъно, които са с широко приложение и силно търсени на пазара. За изпълнение на специфичните опаковки, имащи само една отворена страна, моделът разполага с три апликатора за лепило. Серията се предлага в три разновидности.

С Cache Cover могат да бъдат залепвани двупозиционно рекламни продукти със скорост до 100 метра в минута. Решението предлага възможност за настройване на параметрите за сгъване и натиск, като дължината на залепване варира от 100 до 150 мм, а ширината от 75 до 150 мм.

За повече информация:
Print Consult е официален представител на българския пазар за част от най-известните индийски производители на машини за полиграфията. Освен технологично обезпечение и консумативи, компанията предлага още консултантски услуги в областта на печата, така че всеки проект да бъде доведен до успешен финален резултат.

Бургас
жк. Петко Р. Славейков, блок 159, ателие 1
Тел.: 0876 958 033
e-mail: office@printconsult.net
printconsult.net

Профил на Принт Консулт в каталога Полиграфия Инфо.print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
работа за предпечатар на цял работен де...
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама