ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Бързосъхнещи мастила от Sun Chemical

Бързосъхнещи мастила от Sun Chemical

Петък, 9 Септември 2011 ( прочетена 3229 пъти)


Производителят на мастила Sun Chemical пусна в продажба мастилата за листов офсет SunLit Titan, които са проектирани, за да увеличат производителността на печатниците.

SunLit Titan е високоскоростно, бързосъхнещо мастило, което според компанията, ще позволи на печатниците да ускорят и оптимизират печатния процес и в двете му фази – печат и съхнене. При употреба на новото мастило, листовете, отпечатани от едната страна, изсъхват за по-малко минути, което позволява на печатарите да ги обърнат по-бързо. След отпечатването и на другата страна, времето за чакане е по-малко и те са готови за довършителни операции по-скоро.

За производството на мастилата се използват патентовани суровини, които съхнат по-бързо чрез окисление. Sun Chemical са проектирали SunLit Titan за печат на малки и средни тиражи, тъй като по-големите поръчки имат повече време за съхнене.

Директорът на маркетинга на компанията, Felipe Mellado каза: "SunLit Titan е пробив на офсетовия пазар, защото осигурява по-висока ефективност чрез оптимизиране на работата на печатните машини, което води до увеличаване на печалбите. Благодарение на стремежа си към качество, осигуряване на по-добри услуги и нововъведения, можем да предложим на клиентите си възможност да развият бизнеса си и да увеличат обема на продукцията си”.

Източник: sunchemical.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама