ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Бърз А4 Duplex скенер

Бърз А4 Duplex скенер

Петък, 21 Март 2008 ( прочетена 2968 пъти)


Новият скенер на Plustek MobileOffice D28 Corporate, е портативен duplex скенер с висока скорост на сканиране, с компактен дизайн, който може да се използва за офис нужди с не много големи натоварвания.

Скенерът Plustek MobileOffice D28 Corporate предлага уникален и компактен дизайн за поставяне на оригиналите. Този дизайн позволява да поставите скенера където пожелаете, може да го сложите в ъгъл или във вертикално положение.С няколко прости стъпки можете да програмирате функционалните бутони според вашите желания. Възможните функции, които можете да ползвате включват OCR/BCR, резолюция, и т.н. След като приключите с програмирането на бутоните, за да сканирате в режим Simplex/Duplex е нужно само да натиснете бутона One-Touch. Със скенера Plustek MobileOffice D28 Corporate може да завършите вашата задача за 2.2 секунди.
Освен стандартния A4 формат, Plustek MobileOffice D28 Corporate може да сканира и 1.2мм пластични карти. Тези карти включват кредитни карти, лични карти, шофьорски книжки и др.
Plustek MobileOffice D28 corporate има много удобен дизайн. Този дизайн позволява много лесна поддръжка. Само с повдигането на горния панел, можете лесно да почистите скенера. Лесната поддръжка се грижи за качеството на сканиране и стабилността на скенера.

Duplex Full Color Scanning
  • Скорост на сканиране (28 IPM*/PPM* / 2.2 сек на страница)
  • Енерго-спестяващ
  • Мултифункционалност с потребителския софтуер
  • Компактен дизайн
  • Scan to Searchable PDF

Какво е Searchable PDF?

Searchable PDF индикира, че документът (сканиран в PDF формат) е сканиран чрез оптично разпознаване на символите (optical character recognition - OCR) и потребителя може да търси в целия файл определена дума или фраза. В ситуация, когато милиони документи или файлове са събрани на куп, "Searchable PDF" позволява най - лесния начин да се категоризират всички документи и издирването на нужния файл става много бързо.

Източник: Адком

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама