ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Валовете на немската фирма Sauer - на българския пазар с Априком

Валовете на немската фирма Sauer - на българския пазар с Априком

Сряда, 31 Октомври 2018 ( прочетена 719 пъти)


Немските валове Sauer са добре познати главно в Германия, Италия, Швейцария и Западна Европа.

SAUER оборудват машините на Heidelberg, Roland, KBA, Komori и други в листовия офсет, както и валове за ролните вестникарски coldest и heatset машини; машини за етикето-производство като GALLUS, CODIMAG, ролни офсетови машини като Muller Martini, Drent Gazelle и други.

Заводите на SAUER предлагат производство на гумени валове; полиуретанови; лакиращи; индустриални валове. Предлагат се гумени покрития за конвенционални; УВ-мастила; за смесена употреба; специални покрития и др.


SAUER има патент за разработката на специална гума DURAPRINT с изключително висока устойчивост, успешно внедрена в редица немски печатници. Виж препратка към статия от Дойче Друкер по темата.

На българския пазар продуктите на фирма SAUER се предлагат от Априком ООД от 2016 година.


присъства на българския пазар от 1991 година.
След като взема решение да закрие печатното си производство през 2010, Априком се фокусира основно в търговското си направление, което развива от 1992 насам, предлагайки машини, консумативни резервни части и инженерингова дейност.

Фирмата запази някои от дългогодишните си партньори и разшири предлагането с нови продукти, основно от Европейски производители.


Със своя 27-годишен опит на бългаския пазар на полиграфическа тхника и консумативи – а от 1997 година в доставката на гумени валове за листови и ролни печатни машини, Априком предлага от 2016 година и валовете на световно известния немски производител SAUER WALZENFABRIK.


Сред постоянните и дългогодишни клиенти на  валовете на фирма SAUER са добре приети като баланс на немско качество и цена.

Други продукти, които предлага Априком са довършителни машини; обръщащи и лифтинг системи за палета с хартия и роли; броячни машини; таб-инсъртери и пудра апарати; флексо ръкави с лазерна гравюра; гъвкави щанц форми за термо-хартия и други абразивни материали, самозалепващи материали като PP, PET,термални еко картони, метализирани хартии и др.; магнитни и рото-цилиндри за щанцоване на хартия; PE; филми; филц, дунапрен и др.материали; консумативни части за подавателния и извеждащия апарат на печатни машини и др.; резци, подложки, свредла; метални облекла; ракели, смукачи и др.

Запазена е и се поддържа дейността по продажба на употребявани полиграфически машина,апарати и устройства в добро работно състояние.


се съобразява с изискванията и потребности на всеки клиент оказал им доверие да възлага доставки при тях.

Очаквайте скоро и новата обновена интернет-страница.
За контакти с екипа на Априком ООД: 0888513125; 0882022563print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама