ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Вдъхновение за Slate Group от Komori

Вдъхновение за Slate Group от Komori

Петък, 16 Август 2019 ( прочетена 594 пъти)


Новата преса Komori Lithrone G40 със секция за лакиране и LED UV технология позволява печат на проблеми материали и предаване на продукцията без период на съхнене.

Slate Group започва като малка, регионална компания в Тексас, САЩ. Тя еволюира в национален доставчик на печат, който предлага широка гама продукти и подход, концентриран върху потребностите на клиентите. Slate Group набляга на продукти с висока добавена стойност и поставя акцент върху качеството, не върху количеството на продукцията. Компанията има солидна клиентска база в областта на здравеопазването, финансовите услуги и образованието.

 

Вдъхновение за Slate Group от KomoriЗа да затвърди репутацията си и да предложи иновативни начини за създаване на красиви и ефективни маркетингови материали, Slate Group наскоро инвестира в петцветна Komori Lithrone G40 със секция за лакиране (GL540C) и LED UV система. Компанията е потребител на Komori от над 20 години и има две B2 преси на производителя. С добавянето на GL540C с LED UV, Slate Group предлага няколко интересни довършителни техники като частичен UV лак, софт тъч покритие и други опции на проблемни материали като хартия без покритие и матова хартия. LED UV мастилата се изсушават почти незабавно, което позволява по-бързо изпълнение на поръчките.

Slate Group са започнали да навлизат и на нов пазар за опаковки в къси тиражи, благодарение на възможностите на GL540C. Възможността за печат на медии за опаковки, като картон с дебелина 0,1 мм, позволява на компанията да започне производство на малки тиражи опаковки за клиенти в областта на здравеопазването, които продават през Amazon и QVC. „Наистина сме развълнувани от големите възможности, които получаваме сега, с които можем да предложим на клиентите си цялостно обслужване,“ каза Brad Phinny, изпълнителен директор на Slate Group.

Източник: пресинформация на Komori
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама