ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Версия 4.5 на Fiery и Colorproof XF работи тройно по-бързо

Версия 4.5 на Fiery и Colorproof XF работи тройно по-бързо

Вторник, 18 Януари 2011 ( прочетена 2034 пъти)


EFI пуснаха в продажба версия 4.5 на RIP-а си Fiery XF и технологията за цветопроби Colorproof XF.

Според производителя новите версии са почти три пъти по-бързи от предшествениците си. Увеличената скорост се дължи на вградената поддръжка на 64-битов Windows и на възможността за растеризиране с използване на пълните възможности на многопроцесорни системи. Според EFI, при проведените тестове скоростта на обработка на PDF файлове е нараснала със 177% спрямо предишната версия 4.1.

Colorproof XF Продуктите включват технологията Dynamic Wedge, която проверява и оптимизира използваните допълнителни цветове, дефинирани чрез LAB, RGB, Grey, CMYK. Fiery и поддържат библиотеките Pantone Plus. Те предлагат подобрена работа с бели мастила, лак и метални мастила, което ги прави приложими в печата на опаковки.Подобрена е съвместимостта с JDF-базирани сървъри за по-добра връзка с web-to-print приложения. Добавена е и поддръжка на най-новите модели печатни системи на Canon, Epson, HP, Roland и Xerox.

Stefan Speigel управител на EFI Inkjet Appplications Group каза: “Новите врсии... разширяват възможностите на RIP-а и дават възможност на потребителите да имат пълен контрол върху цветовете по време на целия процес. Допълнителните функции не само подобряват производителността, но позволяват на печатниците да предложат и възможност за изрязване по контур и довършителни процеси.”

Colorproof XF

Източник: efi.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама