ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Версия 4.5 на Fiery и Colorproof XF работи тройно по-бързо

Версия 4.5 на Fiery и Colorproof XF работи тройно по-бързо

Вторник, 18 Януари 2011 ( прочетена 1958 пъти)


EFI пуснаха в продажба версия 4.5 на RIP-а си Fiery XF и технологията за цветопроби Colorproof XF.

Според производителя новите версии са почти три пъти по-бързи от предшествениците си. Увеличената скорост се дължи на вградената поддръжка на 64-битов Windows и на възможността за растеризиране с използване на пълните възможности на многопроцесорни системи. Според EFI, при проведените тестове скоростта на обработка на PDF файлове е нараснала със 177% спрямо предишната версия 4.1.

Colorproof XF Продуктите включват технологията Dynamic Wedge, която проверява и оптимизира използваните допълнителни цветове, дефинирани чрез LAB, RGB, Grey, CMYK. Fiery и поддържат библиотеките Pantone Plus. Те предлагат подобрена работа с бели мастила, лак и метални мастила, което ги прави приложими в печата на опаковки.Подобрена е съвместимостта с JDF-базирани сървъри за по-добра връзка с web-to-print приложения. Добавена е и поддръжка на най-новите модели печатни системи на Canon, Epson, HP, Roland и Xerox.

Stefan Speigel управител на EFI Inkjet Appplications Group каза: “Новите врсии... разширяват възможностите на RIP-а и дават възможност на потребителите да имат пълен контрол върху цветовете по време на целия процес. Допълнителните функции не само подобряват производителността, но позволяват на печатниците да предложат и възможност за изрязване по контур и довършителни процеси.”

Colorproof XF

Източник: efi.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа на четирицветна пълнофор...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама