ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Вече можете да поръчате Adobe CS6

Вече можете да поръчате Adobe CS6

Сряда, 25 Април 2012 ( прочетена 2186 пъти)


Adobe CS6 вече е достъпен за предварителни поръчки. Същото се отнася за Creative Cloud. Тук можете да прочетете и за новостите в Indesign CS6 – Liquid Layout и възможностите за поддържане на няколко различни оформления в една публикация.

Новата версия на софтуерният пакет Adobe CS6 вече е достъпна за предварителни поръчки. Вече е наличен и Creative Cloud, базираната на абонамент услуга на компанията. Обновени са всички продукти от CS пакета, с изключение на Acrobat и Flash Builder, които ще получат нови версии по-късно.

Компанията предложи и новия пакет Design & Web Premium, който комбинира две от най-популярните решения в едно. Новост е и Production Premium, който е ориентиран към обработката на видео. За професионалистите в областта на печата, Design Standard включва InDesign, Photoshop Standard, Illustrator, и Acrobat Pro X.

Creative Cloud
За пръв път потребителите ще могат да се възползват от Creative Cloud, интернет базирания модел за достъп до продуктите на Adobe. Той дава на абонатите възможност да използват софтуера и услугите навсякъде и по всяко време, стига да имат достъп до мрежата.
Потребителите на Cloud получават мигновен достъп до обновените приложения, а някои инструменти, като Adobe Muse и Adobe Edge са достъпни единствено през тази услуга. Възможно е и съхраняване на информация в Cloud, която да е достъпна през таблети и смартфони. Обявената цена за абонамент за Creative Cloud е 50 американски долара месечно, при сключен договор за една година. Достъпът за един месец без годишен договор струва 75 долара.

Новостите в Indesign CS6
Adobe издадоха нов видеоматериал, посветен на някои от нововъведенията в най-новата версия на Indesign. Новата версия предлага решение на дизайнерите, които имат нужда да направят няколко различни оформления на един и същ документ. Например за различни електронни устройства с хоризонтална и вертикална ориентация, както и за печат в различни формати. Така можете да преработите с лекота една публикация така, че да е подходяща за всякакви медии – от билборди до смартфони.

Liquid Layout
Тази функция позволява да определите начина, по който се държат обектите, когато променяте размера на страницата. Това става чрез набор от правила, наречени Liquid Page Rules, които управляват размера и мястото на всеки обект в оформлението, когато промените размера на страницата.  Нещо повече, можете да променяте размера на страницата с влачене с мишката и да видите в реално време как се променя съдържанието. Така, ако клиентът промени мнението си, с лекота можете да превърнете хоризонталния дизайн във вертикален и да експериментирате с различни изгледи.

Няколко оформления в една публикация
С тази функция можете да направите няколко версии на публикацията си, в различни формати и с различна информация, които да се съхраняват само в една публикация. Така отпада необходимостта да създавате нов документ за всяка версия на работата си. Добавен е и изглед, при който можете да разделите екрана, за да виждате две различни оформления наведнъж.

Можете да видите повече във видеоматериала, представен от Terry White тук: http://adobe.ly/JqBmlR


Източник:  tv.adobe.com, adobe.com
Текста написа: Мартин Новев
 
 
 
 

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама