ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Видеоклипове в обикновени картички от Amstore VideoPak

Видеоклипове в обикновени картички от Amstore VideoPak

Вторник, 1 Май 2012 ( прочетена 3013 пъти)


Amstore, британският производител на креативни флашки, компакт-дискове и друго дигитално оборудване е вградил в обикновените напечатани картички видеоустройство посредством технологията VideoPak.


Amstore VideoPak

Всички познават музикалните поздравителни картички, които привличат вниманието на получателя чрез мелодия или запис на поздравления. От Amstore са направили още една крачка напред. В отпечатаната картичка са вградили видео устройство с екран. Екранът е свръхтънък на основа на течни кристали и това позволява да бъде вграден в основата на печатния продукт. Полиграфическите продукти, в които може да бъде вграден такъв екран са най-различни, от обикновена картичка, хартиена опаковка, рекламна дипляна, обложка на DVD и друга печатна продукция.Файлът на видеофилма може да бъде въведен по време на изготвяне на устройството. Предвидено е micro-USB за своеобразна следпечатна обработка на полиграфическото изделие, изразяваща се в ъплоудване на потребителски видеофайл.

Допълнително картичките може да се снабдят и с интерфейс за управление като бутони, старт/пауза, слайдер за пренавиване „напред-назад” , регулатор на звука.

Според производителя,  това ще е революция в маркетинговите технологии, и ще обогати максимално презентационните материали. Новото ключово свойство на този печатен продукт е възможността за обновяване на съдържанието без препечатване на тиража.  

Производителят дава  следните характеристики на новите картички: резолюция от 400х200 пиксела, съвместимост с видеофайлове от типа MPEG, MOV и AVI, обмен на информация по интерфейса USB 2.0. Дебелина на конструкцията — 7 мм, маса — 40 г.

По материали на: www.outputmagazine.com,  www.videopak.co.uk
Написа: инж. Васил Станев
 

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сътрудник продажби с административни фун...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама