ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Визитки в Microsoft Word или AutoCAD? Вече няма проблем!

Визитки в Microsoft Word или AutoCAD? Вече няма проблем!

Събота, 13 Декември 2014 ( прочетена 2942 пъти)


Освен ако не сте архитект, най-хубавите файлове за визитки се правят в Microsoft Word. В противен случай задължително трябва да използвате AutoCAD. За флаери експертите препоръчват PowerPoint.

Визитки в Microsoft Word или AutoCAD

 

Сега сериозно, вече има лекарство срещу използването на подобни формати в полиграфията и то се нарича Cloudconvert, което все още е в бета версия. Разбира се не може да очаквате чудеса, като например векторизация на растерно изображение или създаване на визитка от аудио файл, но все пак има възможност за конвертиране между 205 файлови формата. Всички те са разделени по групи, сред които спадат: архиви, аудио , видео, документи, растерни изображения, векторни файлове, презентации, таблици, уебсайтове и любимият на всички AutoCAD.

 

конвертиране между 205 файлови форматаС Cloudconvert например може да превърнете всеки уебсайт в pdf файл. За целта е необходимо да имате регистрация, след което избирате файла, като посочите линк към него или да го качите в Dropbox, Google Drive или OneDrive. След това избирате изходен формат, в който да бъде конвертиран файлът. Готово, след няколко секунди може да го изтеглите. Всичко се случва в облака и не е необходимо инсталиране на какъвто и да е софтуер.

Част от поддържаните формати позволяват и допълнителни настройки при конвертирането. Услугата има, както безплатна, така и платена версия. Разликата е в обема и времето за конвертиране на файловете.


Текста написа: Антон Даскалов
Източник: cloudconvert.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама