ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Високопроизводителна машина за печат върху пликове бе представена от W+D

Високопроизводителна машина за печат върху пликове бе представена от W+D

Петък, 25 Септември 2015 ( прочетена 1423 пъти)


На Graph Expo 2015 компанията W+D представи своя нов мастиленоструен модел за печат върху пликове - 234d. По данни от производителя това е най-бързата машина в този клас.

машина за печат върху пликове

 

Четирицветната пиезо технология позволява отпечатване на до 30 000 плика в час с формат #10 (104.8/241.3 mm). Това се постига при резолюция 600 х 600 dpi с четири нива на сивото, което е визуалният еквивалент на 1000 dpi. При 600 х 300 dpi (визуален еквивалент на 700 dpi) скоростта достига до 60 000 плика в час при същия размер. Със своя прецизен високоскоростен транспорт и мастила на водна основа, качеството може да бъде сравнено с офсетов печат при печат върху пликове с дебелина на хартията от 90 грама.

Захранващата касета с ротационен дизайн поддържа множество формати, което позволява производство на широка гама продукти. Минималният размер е 80/115 мм, а максималният - 250/330 мм. Теглото на хартията може да бъде в границите между 50 и 330 грама. В касетата могат да се поставят до 2000 плика, като тя позволява зареждане дори по време на работа. Производителят W+D предлага и разширение за зареждане на допълнителни пликове, побиращо 5000 и повече броя.

Непрекъснатата работа е гарантирана и от възможността за смяна на резервоарите с мастило по време на печат. Дизайнът на модела 234d позволява бърза и лесна промяна на настройките, без ограничения по отношение на прозорците върху пликовете. Машината поддържа и ICC профилиране, чрез което се гарантира постоянно качество на отпечатъка върху целия набор от медии. Вграденият контролер поддържа работа с променливи данни и различни файлови формати.Източник: www.myprintresource.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама