ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Високопроизводителна машина за печат върху пликове бе представена от W+D

Високопроизводителна машина за печат върху пликове бе представена от W+D

Петък, 25 Септември 2015 ( прочетена 1619 пъти)


На Graph Expo 2015 компанията W+D представи своя нов мастиленоструен модел за печат върху пликове - 234d. По данни от производителя това е най-бързата машина в този клас.

машина за печат върху пликове

 

Четирицветната пиезо технология позволява отпечатване на до 30 000 плика в час с формат #10 (104.8/241.3 mm). Това се постига при резолюция 600 х 600 dpi с четири нива на сивото, което е визуалният еквивалент на 1000 dpi. При 600 х 300 dpi (визуален еквивалент на 700 dpi) скоростта достига до 60 000 плика в час при същия размер. Със своя прецизен високоскоростен транспорт и мастила на водна основа, качеството може да бъде сравнено с офсетов печат при печат върху пликове с дебелина на хартията от 90 грама.

Захранващата касета с ротационен дизайн поддържа множество формати, което позволява производство на широка гама продукти. Минималният размер е 80/115 мм, а максималният - 250/330 мм. Теглото на хартията може да бъде в границите между 50 и 330 грама. В касетата могат да се поставят до 2000 плика, като тя позволява зареждане дори по време на работа. Производителят W+D предлага и разширение за зареждане на допълнителни пликове, побиращо 5000 и повече броя.

Непрекъснатата работа е гарантирана и от възможността за смяна на резервоарите с мастило по време на печат. Дизайнът на модела 234d позволява бърза и лесна промяна на настройките, без ограничения по отношение на прозорците върху пликовете. Машината поддържа и ICC профилиране, чрез което се гарантира постоянно качество на отпечатъка върху целия набор от медии. Вграденият контролер поддържа работа с променливи данни и различни файлови формати.Източник: www.myprintresource.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама