ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Време да планирате посещението на Paperworld

Време да планирате посещението на Paperworld

Понеделник, 5 Ноември 2018 ( прочетена 547 пъти)


Удвоете перспективите си за успех в началото на новата година.Paperworld предлага уникален обзор на пазара в продуктовите ниши "Офис и канцеларски материали". На изложението можете да откриете всички най-нови индустриални иновации и тенденции, както и безкрайни възможности и завладяващи идеи за бъдещето.

Най-доборото от офис и канцеларски материали
Paperworld предлага широка гама от канцеларски материали, офис консумативи и инструменти за писане - с над 1600 изложители от 66 държави и повече от 33 000 бизнес посетители. Възползвайте се от тази разнообразна оферта, за да създадете свои собствени бизнес възможности и да подобрите асортимента на продуктите си с лайфстайл продукти, диктуващи модата. Календари, тефтери, папки, брошури, книги, картички и цели продуктови линии офис материали - всички новости са на едно място.
Можете да видите предварително кои са изложителите и сред тях да потърсите нови партньори и доставчици.

 

 Ексклузивен поглед отвътре, който създава нови възможности
Специализираните панаирни услуги на messe frankfurt и съпътстващата програма правят Paperworld не само незабравимо преживяване, но и носят много ползи.

Тази година Future Office е посветено на концепции, идеи и възможности около темите "гъвкавост" и "независимост" на работното място и представя конкретни офис решения. На Sustainable Office Day можете да научите за потенциала и предизвикателствата на екологично отговорните и справедливи обществени поръчки в поредицата от лекции и дискусии с екперти от сектора.

 Възпозвайте се от бизнес програмата Matchmaking, за да намерите точните бизнес партньори. Планирането е най-добрият начин да не пропуснете важни контакти - броят на фирмите изложители е огромен, а времето - ограничено.

 

 

Резервирайте своя билет към успеха
Паралелно провежданите изложения Creativeworld и Christmasworld перфектно допълват темите и продуктите на Paperworld. Тук ще откриете вдъхновение и идеи за изкуство и занаяти, както и сезонни и коледни украси. Печелившо посещение за много търговци на дребно - при това, включено в билета са Paperworld.

Всичко това и още много - единствено на Paperworld
от 26 до 29 януари 2019 във Франкфурт.print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама