ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Време да планирате посещението на Paperworld

Време да планирате посещението на Paperworld

Понеделник, 5 Ноември 2018 ( прочетена 467 пъти)


Удвоете перспективите си за успех в началото на новата година.Paperworld предлага уникален обзор на пазара в продуктовите ниши "Офис и канцеларски материали". На изложението можете да откриете всички най-нови индустриални иновации и тенденции, както и безкрайни възможности и завладяващи идеи за бъдещето.

Най-доборото от офис и канцеларски материали
Paperworld предлага широка гама от канцеларски материали, офис консумативи и инструменти за писане - с над 1600 изложители от 66 държави и повече от 33 000 бизнес посетители. Възползвайте се от тази разнообразна оферта, за да създадете свои собствени бизнес възможности и да подобрите асортимента на продуктите си с лайфстайл продукти, диктуващи модата. Календари, тефтери, папки, брошури, книги, картички и цели продуктови линии офис материали - всички новости са на едно място.
Можете да видите предварително кои са изложителите и сред тях да потърсите нови партньори и доставчици.

 

 Ексклузивен поглед отвътре, който създава нови възможности
Специализираните панаирни услуги на messe frankfurt и съпътстващата програма правят Paperworld не само незабравимо преживяване, но и носят много ползи.

Тази година Future Office е посветено на концепции, идеи и възможности около темите "гъвкавост" и "независимост" на работното място и представя конкретни офис решения. На Sustainable Office Day можете да научите за потенциала и предизвикателствата на екологично отговорните и справедливи обществени поръчки в поредицата от лекции и дискусии с екперти от сектора.

 Възпозвайте се от бизнес програмата Matchmaking, за да намерите точните бизнес партньори. Планирането е най-добрият начин да не пропуснете важни контакти - броят на фирмите изложители е огромен, а времето - ограничено.

 

 

Резервирайте своя билет към успеха
Паралелно провежданите изложения Creativeworld и Christmasworld перфектно допълват темите и продуктите на Paperworld. Тук ще откриете вдъхновение и идеи за изкуство и занаяти, както и сезонни и коледни украси. Печелившо посещение за много търговци на дребно - при това, включено в билета са Paperworld.

Всичко това и още много - единствено на Paperworld
от 26 до 29 януари 2019 във Франкфурт.print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама