ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Втори живот за кутиите за пица

Втори живот за кутиите за пица

Петък, 3 Август 2018 ( прочетена 1001 пъти)


Под влиянието на Световната купа по футбол, отделите по дисплеи и опаковки на DS Smith работиха в тясно сътрудничество с Pizza Hut в Португалия, за да осигурят втори живот на опаковките за пици през този период.

 

Новите специални кутии за пици (средни, големи и много големи) разполагаха с вграден пъзел / топка, позволяващи на тези, които си закупят две пици, да изработят топка от двата разглобяеми капака на тези нови кутии.

 

Въз основа на факта, че тези кутии за пици могат да направят нещо повече от просто да доставят пиците, DS Smith разработи това решение, което позволи на Pizza Hut да изпрати посланието на марката и да се открои активно и диференциращо в рамките на Световното първенство по футбол.


Това специално издание на новите кутии предоставя на клиентите опит, който е забавен и образователен, като ги ангажира на емоционално ниво. В допълнение към забавлението, което предлага, пъзелът да свързва приятелите и семейството, концепцията имаше за цел да предложи релаксиращ момент при сглобяването на пъзела, особено след такава стресова ситуация като футболен мач!


Решението, предоставено от DS Smith, съчетава иновация и устойчивост. Специалистите по опаковки в DS Smith са работили съвместно с Pizza Hut, за да извлекат максималната полза от техните 100% рециклируеми картонени опаковки, като им дадоха нова цел и функционалност и избягваха изхвърлянето на опаковките веднага след основната им употреба. 

 

Източник: блог на DS Smithprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Офсетов печатар на четирицветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож в дигитална печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама