ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet В Лондон бе демонстрирана 3D функционалност на Adobe Photoshop

В Лондон бе демонстрирана 3D функционалност на Adobe Photoshop

Вторник, 2 Юни 2015 ( прочетена 2038 пъти)


На изложението за 3D печатни технологии в Лондон бе демонстрирана новата възможност за работа с 3D обекти на Adobe Photoshop CC, които се очаква скоро да бъдат добавени в работната среда.

3D функционалност на Adobe Photoshop

 

Новата версия на софтуера ще позволява на потребителите и 3D печатниците да използват новите файлови формати 3D PDF или SVX в своите разработки.

3D PDF е сертифициран по ISO файлов формат за 3D печатни произведения, с който се постига оптимизиране на работния процес и намаляване на разходите. Характерното при него е, че се извършва проверка и поправка преди създаването на файла за печат.

Чрез опцията за работа с 3D SVX файлове потребителите, използващи Photoshop CC могат да създават многослойни, пълноцветни 3D модели за пълноцветни 3D принтери или такива, позволяващи работа със съответния формат. Файловете отново преминават през етапи на проверка и редакция преди да бъдат генерирани.

 

3D функционалност на Adobe PhotoshopAdobe ще предложи в допълнение и услугата 3D Hubs, вградена в Photoshop CC, а също така и нов профил за 3D принтерите Tinkerine DittoPro. По този начин потребителите ще могат да изпращат своите продукти за печат до доставчици на съответната 3D услуга в конкретен регион на света. Чрез новия профил пък потребителите ще могат да отпечатват своите файлове директно от Photoshop, чрез 3D принтерите DittoPro.

Източник: thenextweb.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама