ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet В Милано беше открит INPRINT INDUSTRIAL PRINT SHOW

В Милано беше открит INPRINT INDUSTRIAL PRINT SHOW

Сряда, 16 Ноември 2016 ( прочетена 1439 пъти)


InPrint е изложението за индустриални печатни технологии. Това събитие е предназначено изключително за ключови сектори на печатната индустрия като функционалния и декоративен печат за промишлено производство, включващи, сито, дигитален печат с мастиленоструйни и 3D технологии.

EPTA INKS SRL

 

Изложението се провежда от 15 до 17 ноември тази година. По време на InPrint 2016 ще има около 150 фирми изложители от целия свят.

На изложението EPTA INKS SRL (собственик на брандовете ARGON – MANUKIAN, KFG, VISPROX) представят новата визия за разрастване и развитие на фирмата.
EPRTA INKS се преименува на EPTA NOVA, която ще се развива в следните продуктови групи и организации:
 
EPTAINKS брандовете ARGON – MANUKIA, KFG, VISPROX, ще продължи да развива продуктите за сито и тампонен печат, ротогравюра. Продуктите, ще са за графичен печат, текстилен и продукти за електроника включително и преводими мастила, както и защитни мастила за банкноти и ценни книжа.
 
EPTAINKS -DIGITAL - Мастилата за дигитален печат с сублимационни, UV и екосолвентни мастила. С наложени е в Европа под бранда VEROJET.
 
EPTATECH - основен доставчик на иновативни технологии за клиентите си. С марка ITACA NOVA, се предлага широка гама от продукти и услуги за подкрепа на научни изследвания  на иновативни и устойчиви суровини, както и разработването на висококачествени атрактивни и функционални решения, отговарящи на най-трудните изисквания на клиентите.
 
EPTACOAT- доставчик на високо стойностни иновативни решения в областта на технологиите за повърхностни покрития, разработени за различни индустриални
сектори. Марките Raiver и Marinline предлагат напълно интегрирана система, от конкретна суровина за идентификация и снабдяване с материали за научни изследвания и развитие на нови продукти.

 

EPTA INKS SR

 

 

www.eptanova.com

Източник: Евроинкс

лого евроинкс

лого манукиянprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама