ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet В Швеция ще се появи павилион, където можете да отпечатате списания

В Швеция ще се появи павилион, където можете да отпечатате списания

Понеделник, 6 Май 2013 ( прочетена 1855 пъти)


Поредното приложение на дигиталния печат. Според разработващият екип качеството на списанието отпечатано в павилиона и това отпечатано в печатница ще е еднакво.

киоск
Идеята за печатащ павилион Meganews принадлежи на шведският журналист и телевизионен водещ Ларс Адактуссон и на неговият брат, който е финансист. Благодарение на тяхната съвместна идея списанията изпитващи финансови затруднение ще могат да спестят от разходите за големи тиражи.

киоск

В павилиона клиентите избират изданието, което им е харесало от сензорен екран и го отпечатват, като заплащането става чрез кредитна карта. След това PDF версията на списанието започва да се отпечатва във високо качество.

По думи на разработващият екип качеството на списание отпечатано в павилиона Meganews  и това отпечатано в печатница е еднакво.

Павилионът заема малко място, може да изработи и продаде неограничен брой издания дори без помощта на продавач, като се гарантира, че колкото списания са отпечатани, толкова са и продадени.

„Устройство, което да изравни количеството на търсене и предлагане не просто ще спести пари, а и ще помогне за опазването на околната среда като цяло.“ Коментира директорът на шведската асоциация на рекламните агенции Стефан Мелеско.До сега няма инсталиран павилион Meganews, но братята  Адактуссон вече са сключили договори, с някой водещи шведски издателства. Вече се знае, че първият такъв павилион ще бъде поставен на летището в Стокхолм.

Източник: www.meganewsmagazines.com
Преведе: Радина Дойнова


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама