ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Гед ви кани на GED Insights с Hybrid Software в София

Гед ви кани на GED Insights с Hybrid Software в София

Петък, 9 Март 2018 ( прочетена 6753 пъти)


На 29.03.2018 г. в офиса на ГЕД в София ще се проведе първото GED Insights събитие за 2018 година. На него ще бъдат представени продуктите PACKZ и CLOUDFLOW на Hybrid Software.

GED Insights с Hybrid Software

 

За събитията
GED Insights са събития, насочени към развитието и създаването на информирана бизнес среда за печатната индустрия в България. Тяхната идея е да дават информация под формата на новини и ноу-хау от сферата, както и обучения и демонстрации на продукти от портфолиото на ГЕД. Поемайки тази инициатива, екипът на ГЕД цели да създаде динамична и иновативна, работеща с модерни технологии, бизнес среда в тази сфера от българския бизнес.

 

Целта на тези събития е да бъдат образователни, приятни и полезни. Единственото, което бъдещите посетители трябва да направят, е да попълнят своята регистрационна форма за конкретното събитие. От ГЕД осигуряват топло посрещане, подробни демонстрации на продуктите и стойностно прекарано време.
Изданията на GED Insights, провели се през изминалата година, получиха много позитивна обратна връзка. Посетителите споделят, че форматът на събитието наистина им допада, смятат информацията в него за ценна и биха могли да я приложат в собствения си работен процес.

За продуктите
На GED Insights с Hybrid Software ще разберете повече за две от популярните софтуерни решения, които компанията има в своето портфолио.


PACKZ е софтуер за редактиране и обработка на PDF файлове, който позволява редактиране на обекти, трапинг, живи обекти и монтажи.


Софтуерът PACKZ предоставя на потребителите широк набор от мощни инструменти за опростяване и улесняване на работния поток в тази индустрия. Интерактивната работа в нативен PDF формат до последния етап на подготовката способства утвърждаването на най-добри практики за печата на опаковки. Продуктът със своята гъвкавост и универсалност позволява коректната подготовка на файлове за всички съществуващи печатни процеси. PACKZ предоставя още уникален алгоритъм за трапинг, който може да работи в бърз, интерактивен и автоматичен режим. Може да бъде прилаган както към целия файл, така и само върху селектирани обекти, използвайки еднаква технология. Приложението автоматично открива областите в дизайна, където може да бъде приложен трапинг и ги визуализира. Потребителят може свободно да раздува обекти и променя параметрите им.

CLOUDFLOW е компактна, модерна и модулна система за автоматизация на графичния производствен работен поток на отделен компютърен облак.

 

CLOUDFLOW е цялостен работен поток, който покрива всички стъпки по обработка на файлове, управление на ресурсите, проверка и одобрение на заданията и автоматизация на предпечата. Софтуерът представлява уеб базирана платформа, която е специално съобразена с нуждите за обработка на файлове за печат на опаковки, с поддръжка на PDF, цветоотделяне, трапинг (управление на презастъпването), растеризация, одобрения и други функции. За да е в крак с клиентските изисквания, много печатници разполагат с няколко файлови сървъра или няколко производствени бази, което може да затрудни управлението на активите и балансирането на производствения работен поток. CLOUDFLOW решава този проблем, като управлява всички активи и производствени процеси включени в "облака", до които имате достъп чрез интуитивен браузърен интерфейс достъпен от всяка локация.

Събитието GED Insights с Hybrid Software е БЕЗПЛАТНО, но за посещение се изисква регистрация. Можете да я направите като попълните регистрационната форма.
РЕГИСТРАЦИЯ

Събитието стартира в 9:00 сутринта с топла чаша кафе или чай и приключва по обяд.
За останалите предстоящи събития от поредицата GED Insights следете секция СЪБИТИЯ на сайта на ГЕД, а в социалните медии можете да проследявате вече провелите се издания с хаштаг #GEDInsights и #GEDnearyou.


Вижте пълното портфолио от софтуерни решения на ГЕД.

 

GED Insights с Hybrid Software

 

За ГЕД ООД
ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя широка гама от решения на своите клиенти. ГЕД ООД се стреми да предлага иновативни и продуктивни технологии и продукти на компании, които са сред пазарните лидери в печатната индустрия. Личното и индивидуално отношение на ГЕД, към нейните клиенти гарантира, че предоставените услуги отговарят на специфичните нужди и потребности на всеки един тях. Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и дизайн и професионален предпечат. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com.

За повече информация за ГЕД ООД, следвайте GED ltd. в Twitter на@GEDcompany, следвайте YouTube каналаGED Ltd. или харесайте Facebook страницата GED CORPORATE PAGE.print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на ситопечатни и тампонни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

работа за предпечатар на цял работен де...
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД

Резач на прав нож (на смени)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама