ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Гед кани своите клиенти да посетят GUA 2013

Гед кани своите клиенти да посетят GUA 2013

Понеделник, 29 Юли 2013 ( прочетена 1368 пъти)


8-ата конференция на Графичната асоциация на потребителите на Kodak Solutions ще се проведе в Женева, Швейцария, 2 – 5 октомври 2013 г. GUA е световна независима, нестопанска организация, посветила се на това да съдейства на потребителите на Kodak Solutions да бъдат успешни.

GUA 2013

Гед има удоволствието да покани своите клиенти на конференцията и тази година.Членовете на GUA имат възможност:

  • да чуят актуална информация за нови продукти и услуги на Kodak
  • да участват в демонстрации на последните новости около работен поток, CtP и дигитални решения
  • пряк контакт: конференцията е едно от малкото събития в бранша, където може да се разговаря лично с мениджъри и разработчици на продуктите, които използват клиентите
  • да се свържете с други представители от бранша, да откриете нови бизнес възможности и потенциални партньори или дори да намерите нови приятели

Това ще бъде още по-голямо събитие, отколкото преди, ще бъдат показани Prinergy 6, както и ъпдейтите на Insite Prepress Portal, нови версии на Preps и Colorflow и всички новини около бъдещи новости в работния поток.

Като допълнителен стимул да се присъедините към конференцията тази година, ви предлагаме ваучер на стойност € 2500 за закупуване продукти на Kodak (не повече от три ваучера за фирма).

Моля, обърнете внимание - до 16-ти август таксата за регистрация е 395 евро, а след това може да се регистрирате до 25-ти септември, но на цена 520 евро.
Конференцията ще се проведе в Starling Hotel , Route Francois-Peyrot 34 , Le Grand Saconnex - Женева, Швейцария, също така е предвидено и посещение на новия демо център на Kodak в Eysins.

Регистрирайте се на www.gua-europe.com и се присъединете към общността GUA. Ако искате да разберете какво ви очаква на конференцията тази година и да научите повече за GUA, посетете www.gua-europe.com.

Ако желаете да получите по-подробна информация, може да се свържете с екипа на Гед на:
тел: 02/ 8061 200
факс: 02/ 8061 291
еmail: office@ged-bg.net


GUA е световна, независима, нестопанска организация, чиято цел е да помага на потребителите на Kodak Solutions да развиват по-успешно своя бизнес. На конференцията могат да присъстват единствено клиентите на Kodak на оборудване и софтуер.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама