ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Глобален успех на технологията Océ CrystalPoint

Глобален успех на технологията Océ CrystalPoint

Понеделник, 12 Февруари 2018 ( прочетена 895 пъти)


По света работят 10 000 Océ ColorWave системи, базирани на тази технология.

 

технологията Océ CrystalPoint

 

„Това постижение показва разпространението на продуктите ни по целия свят и е доказателство за прогресивния ни подход на оценяване на пазара на печат и разработване на надеждни решения, които помагат на клиентите ни да постигнат продължителни добри резултати,“ каза Toyotsugu Kuwamura, изпълнителен директор, Canon Solutions America.

Océ CrystalPoint
Произходът на Océ CrystalPoint започва през 2008, заедно с продуктовата линия, която и до днес е базирана на нея - Océ ColorWave. Тази високоефективна и надеждна продуктова гама включва гъвкави и високопроизводителни широкоформатни принтери. Те са подходящи за клиенти с различни мащаби по целия свят за решенията им за широкоформатни продукти. Вече в десетата си година, Océ CrystalPoint предлага на потребителите най-доброто съчетание от предимства на инкджет и тонерна технология. Това включва острота на изображенията, високо качество, водоустойчиви цветни и черно-бели отпечатъци, печат на хартия без покритите и рециклирани хартии. Приложенията на технологията включват CAD, карти и плакати.

Защо Océ CrystalPoint?
Базирана на Océ TonerPearls, технологията Océ CrystalPoint работи на принципа „Solid In - Solid Out“. Océ TonerPearls се доставят в прозрачни пълнители, което позволява на потребителите да виждат нивото на оставащия тонер за всеки цвят на системата. След като Océ TonerPearls са подадени на системата, те се нагряват и преминават в състояние на гел. След това, той се нанася през дюзи върху материала за печат. Капките гел се позиционират с изключителна точност и запазват формата си дори на рециклирана хартия. Това гарантира резки очертания и високо качество на печат.

Източник: прес информация на Canon/Océ
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама