ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Годишният каталог Polygraphy Info 2013 е вече разпространен

Годишният каталог Polygraphy Info 2013 е вече разпространен

Понеделник, 24 Юни 2013 ( прочетена 3137 пъти)


Два месеца след издаването на браншовия каталог за 2013 година, тиражът вече е разпространен. Бройката на каталозите е 520 като 400 от него са персонализирани и изпратени до печатници, рекламни агенции, маркетинг и рекламни отдели на големи компании, клиенти на печатния бранш.Тук е мястото да покажем кои рекламодатели се представиха в каталога - 32 фирми, 14 от тях изработиха специални вложки, 3 специални корици и 1 програма за лоялност с персонализирани 400 карти.

печатен каталог 2013

Ето и фирмите:

3 Принт България - макар и да се включиха, след като каталогът беше отпечатан, доставчикът на HP Indigo за България показаха ефектна вложка, отпечатана на Indigo.

Анталис България - две вложки показаха топ материалите, които налагат Анталис тази година - 100% рециклираната бяла хартия Cocoon и Coala - медии за широкоформатен печат. Върху вложката на хартия Cocoon можете да видите колко замърсяване е спестено при производството с тази рециклирана хартия. Можете да пробвате еко калкулатора тук.

Априком - Тази година Априком предлагат свободни площи под наем за нуждите на фирми в полиграфията и рекламата, разположени в три сгради с надземни и подземни паркоместа. Предлагат се зали за презентации, офиси, складови площи и производствени цехове и халета.

Аси Принт - рекламната страница на Аси принт ще ви отведе до една нова услуга, която засега се предлага само от тях - персонализирана детска книжка. За нея писахме в блога ни за дигитален печат като пример за една все още неразработена ниша при детските книжки. Аси принт могат да извършват тази услуга с новото си дигитално оборудване. Предлагат богата гама от довършителни процеси, за книги, които отпечатват не само на дигитален, но и на офсетов печат.

Атиа Принт - Една от най-ефектните вложки в каталога тази година е еко вложката с покълваща хартия. Не пропускайте да засадите своята хартия от вложката. Това а начинът на Атиа принт да покаже, че през 2013 година залага на еко технологиите. Писахме за покълващата хартия тук, приятно и интересно занимание е за свободното време в офиса.

поникваща хартия

БАСГП - Българската асоциация за съвременна графика и печат е доброволно, неправителствено и независимо сдружение на производители на сито, дигитален, текстилен и други видове печат, на производители и доставчици на оборудване, технологии и консумативи за такъв печат, и други свързани дейности. Полиграфия инфо е съучредител и член на асоциацията. Също така активно я подкрепяме като медия. Вижте тук какви са критериите ни за медийна подкрепа.

Българска Индустриална Група
- за четвърта поредна година доверяваме подвързването на БИГ. Неслучайно използваме думата доверявам, защото каталогът е с различни персонализации - четвърта корица е с уникален номер и име, няколко от вложките са персонализирани с имена, фирми, лога, номера на карти и цялата тази свръхперсонализация трябва да е в ръцете на изпълнител, на който имаме доверие и с който сме изгладили процеса на подвързването. Още една червена точка за БИГ - тази година каталогът е значително по-дебел заради голямата бройка вложки. Колегите успяха да се справят с намирането на подходящата най-голяма спирала, да я доставят навреме и да не се забавим нито с ден.

Булгед - предишните две години отпечатахме на дигитален печат целия каталог в Булгед. Тази година решихме да отпечатаме само кориците, а тялото да бъде отпечатано на офсетов печат. Правим това, не защото предишните издания не ни задоволяват като качество и изпълнение, а защото практиката ни е всяка година да работим с различни изпълнители, наши клиенти и да показваме възможностите им. А Булгед и тази година направиха уникална четвъртата си корица. За всяко издание те разработват дизайна с Краси Андреев и успяват да онагледят по забавен и атрактивен начин услугите, които предлагат. Все още помним енергийната напитка Creativit, както и персонализираните пощенски марки от предишните години. Съвсем скоро ще отделим специално внимание на тазгодишната корица, направена от множество магнитчета за хладилник. На последната страница можете да вземете талон за 20% намаление за техни услуги.

ВПМ Вектра - и тази година работим с нашия партньор, който изработва кутията на каталога. Тази година се наложи да увеличим размера й, защото каталогът, както казахме, е по-дебел, съответно и спиралата е по-голяма, което доведе до нова кутия. Излишно е да казваме, че изработката на щанцата и новата кутия минаха без никакви проблеми или забавяния в сроковете. А за нас винаги е било най-важно да работим спокойно по каталога и да можем да се доверим на изпълнителите. С ВПМ Вектра ни се получава всяка година.

ГЕД - за поредна година можете да видите фирма ГЕД на по-голямата част от страниците на каталога. По този имиджов начин представят разнообразието от продукти и услуги, които предлагат. Те са единствен оторизиран партньор на Кодак за оборудване и софтуер – продажби, гаранционен и следгаранционен сервиз. Предлагат консумативи, термални офсетови пластини и флексо клишета. Като услуги Гед предлагат дизайн, предпечат, дигитален, офсетов, флексо печат и сертифицирани цветни проби по Fogra. На последната страница можете да вземете талон за 10% намаление на всички техни продукти FourPees

Графком Диджитал Принтинг Солюшънс
- една от водещите компании, предоставящи оборудване и консумативи за дигитален печат в Гърция и на Балканите. Най-известните марки, които предлагат на нашия пазар са MGI и Xante. Огромно разнообразие от материали за дигитален и широкоформатен печат. Съвместно с Графком стартирахме нашата програма за лоялност Printgude Club - 400 получатели на каталога грабнаха своите персонализирани карти за клуба.

Джей пойнт - изработиха впечатляваща вложка, в която ще намерите пластмасова карта със специална отстъпка от 10%, за да изпробвате най-новата им услуга - печат на персонализирани карти. Ще намерите вложката мното лесно - по сатенената панделка, която се подава от каталога.

пластмасови карти

Е Принт - освен печатница, която предлага офсетов и дигитален печат с множество довършителни процеси, които се предлагат не само за клиенти, но и за колеги, Е принт продават консумативи за полиграфията, нови и употребявани машити и системи за печат на етикети.

ЕнгВю системс - този година ЕнгВю Системс направиха вложка с демо CD на софтуера за проектиране на опаковки EngView Package Design Suite. Можете да го закупите с 50% намаление. На последната страница на изданието можете да се възползвате и от талон за намаление от 50% на всичките им продукти. Побързайте, сроковете са ограничени.

EngView Systems

Индоор дисплейс - варненският рекламен изпълнител е познат с комплексните си решения за реклама - оборудване на точки на продажбите, указателни и информационни дисплеи, поставки за брошури, системи за изложения и промоции, интериорни светещи рекламни рамки и кутии.

Касима - са официален дистрибутор на книговезки платна, хартии и материали за каширане с марката Winter&Company. Продуктите са швейцарски и са подходящи за производството на опаковки за хранителната и козметичната индустрия, книги, тефтери, луксозни кутии и торбички, дисплеи за бижута и други. Мостри на техни продукти можете да намерите в оригинална вложка в каталога.

Коника Минолта - водещият доставчик на дигитално оборудване можете да намерите като имиджови слогани на по-голямата част от страниците на каталога, както и върху брандираната от тях кутия. Също така можете да прочетете в каталога кои са 7-те причини да изберете Коника Минолта.

КРЕАТО - имаме и едно уеб студио, което избра страниците на каталога ни. Можем да ги препоръчаме горещо, въпреки че портфолиото им работи много повече от всички препоръки - вижте част от него - сайтовете на списанията на Санома Блясък..

Ксерокс България -
от вложката на Ксерокс можете да си сглобите малка опаковка, за да се уверите във възможностите на технологичната линия за цифрово производство на опаковки от хартия и картон. Оборудването предлага не само печат, но и ув лакиране, топъл печат, преге и щанцоване. Убедете се сами в качеството.

Мегаден - ако ви трябват щанформи, пертинаксови бигови форми, брайлови клишета, клишета за релеф или отпадни форми за щанцавтомати, то това е вашата фирма.

Монди - вложката на Монди е отпечатана върху хартията за дигитален печат Color Copy. Ако сте се възползвали от талона им за участие в томболата за екскурзия до Париж, Милано или Ню Йорк, стискаме ви палци да сте сред победителите.

Мюлер Мартини - и тази година доставчикът на машини за полиграфическата индустрия представя печатни машини, системи за извеждане на продуктите от ролните печатни машини, влагащо-шиещи системи, линии за производство на книги с меки корици, линии за производство на книги с твърда подвързия, системи за експедиция на вестници, книги по поръчка (дигитални системи за печат и довършителни процеси).

Оптимал принт - от началото на 2013 година офсетовата печатница Оптимал Принт предлага и дигитален печат. Вложката, която изработиха тази година беше изключително интересна заради персонализацията, която беше разделена на: мъже/жени, име на фирма /лого, четири вида хартия и две различни визии според получателя. Вижте подробности за изработката на вложката тук:Офсет ЕООД - показват чрез вложката си производство на триизмерни ламиниращи филми. Фолиата са идеални за твърди и меки опаковки, книжни корици, рекламни материали за козметични предприятия, производство на алкохолни и безалкохолни напитки, издателства, рекламни агенции и печатници.

Пипер дизайн - студиото за дизайн и предпечат, което горещо ви препоръчваме, когато имате нужда от сериозен изпълнител за рекламните ви материали. Ние доверяваме предпечата на каталога ни на Пипер дизайн за трета поредна година и до този момент работим отлично заедно.

Поли Тек - фирмата е официален представител за България на Fujifilm Sericol, M&R, NBC, Alpha-Cure, Sandom GlobAL, Stork, Luminescene. Оборудването и консумативите, които предлагат под тези марки са за ситопечат, флексо и широкоформатен печат.

Прес Продукт Лайн - отпечатаха тялото на каталога на офсет и се представиха на втора корица. А втората корица е семпла и ефектна. Няма как да ви я опишем, трябва да се види. Само ще кажем - идейна, позитивна и с чувство за хумор. На последната страница можете да вземете талон за 30% намаление на техните услуги - довършителни операции.

Саванто - Саванто е директен вносител, търговски и сервизен представител на Oce Technologies, част от Canon Group и CMC Machinery в сегментите на професионалните системи за дигитален печат и довършителни операции. С други думи, когато ви трябва производствена дигитална машина с марката Oce или Canon, това са вашите хора.

Фактор България - вложката на Фактор тази година е прозрачно фолио, отпечатано на EPSON SureColor, което можете да залепите на прозореца в офиса си, за да видите ефекта. Разгледайте белия цвят, сребристото, както и наситените цветове на изображенията.

Фреш Принт - още един рекламен изпълнител, специализирал се в дигиталния и широкоформатния печат. С богата база печатно оборудване, те са идеален изпълнител за всичките малки тиражи печатни материали, както и за външна и вътрешна реклама в големи размери.

ЩЕРЕВ - за ламинатите на Щерев сме писали много. Самите ние сме ги тествали за корици на предишните броеве на каталога и можем да ги препоръчаме горещо. Вижте тук повече за тазгодишната вложка на Щерев - метализиран мат ламинат.

металик ламинати

Написа: Десислава Тодороваprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор ламинираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама