ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Графика МС ще покаже последните модели принтери Roland

Графика МС ще покаже последните модели принтери Roland

Четвъртък, 10 Октомври 2013 ( прочетена 2664 пъти)


По време на COPI'S от 16.10-18.10.2013 посетителите на изложението ще могат да видят принтери от серията SOLJET PRO IV: Roland XF-640 и XR-640

Широкоформатният принтер Roland XF-640 (шир.1,60 м) се отличава с впечатляваща бързина съчетана с качествен печат, надежност и здравина, подходящи за голяма продуктивност. Машината поддържа новата серия мастила на Roland: Ecosol Max 2 - без съдържание на никел. Възможността за работа и с мастила на водна основа го прави особено подходящ за сублимация! Roland XF-640 e идеален инстумент за изработване на банери, пана, графики за брандиране на превозни средства, витрини, ПОП дисплеи, разнообразни графики за търговски изложения, постери и много други проекти и дълготрайни приложения, предназначени за външни и вътрешни условия.

 XF-640
На снимката: XF-640

Новата машина е отлично допълнение на другият модел от серията - 8-цветната режещопечатаща машина Roland XR-640. Тя съчетава висока скорост, фотореалистично качество, комбинираната функция печат и рязане по контур на оптималната ширина от 1.62 см. XR-640 се зарежда със специализираната серия мастила EcoSol Max 2, която включва: CMYK плюс Lc, Lm, White, Metallic Silver и новият Light Black. SolJet Pro 4 XR-640 е предназначен за промишлен печат върху широк спектър от медии. Перфектен за банери, етикети, фоторепродукции и много други.


XR-640
На снимката: XR-640

Друг представител от семейството на Roland DG, който ще бъде показан на COPI”S, е Roland VersaStudio BN-20 - Първият в света екосолвентен, настолен режещопечатащ принтер със специални цветове от Роланд! Изключително подходящ за принтшопове, малки офиси, рекламни студия, фабрики за облекла, производители на етикети и много други.

Ще имате възможност да се запознаете отблизо с хибридния модел Roland LEJ-640 от UV серията принтери, който превъзхожда традиционните CMYK принтери с допълнителен бял цвят и лаково покритие. Уникалната комбинация предоставя нов поглед към дизайнерски решения и проекти. LEJ-640 печата както на гъвкави ролни медии, така и на твърди медии /плоскости/ до 13мм дебелина.

 LEJ-640
На снимката: LEJ-640

На щанда на Графика МС ще може да видите още професионален текстилен печат с принтер Brother GT-3 /Япония/. Всичко в принтиращата система - фърмуеър, софтуеър, печатащи глави -са произведени от Brother, в комбинация със специалната формула пигментни мастила и иновационните характеристики, серията GT 3 се подрежда на едно от първите места във високотехнологичните решения за тектил.

Ще ви очакваме в Интер Експо Център – София, зала 4, щанд С3.

Графика МС ЕООД, оторизиран дистрибутор на Roland DG Corporation:
София 1330, бул. Акад. Ив. Гешов" 2Е
Бизнес център Сердика, сграда 3, офис 202
тел: 02/ 9200062 факс: 02/9200752
e-mail: sales@graphicamc.com, marketing@graphicamc.com
www.graphicamc.com
www.facebook.com/Graphica.MC.Ltdprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама