ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Гъвкави магнитни щанци, цилиндри и системи за щанцоване от Wink и Графтек ООД

Гъвкави магнитни щанци, цилиндри и системи за щанцоване от Wink и Графтек ООД

Сряда, 10 Януари 2018 ( прочетена 1464 пъти)


Графтек ООД разширява портфолиото си на българския пазар, като добавя продукти на Wink, които са сред лидерите в производството на гъвкави магнитни щанци в световен мащаб.

Гъвкави магнитни щанци

 

Wink също така произвежда цилиндри, Smart Gap системи и много други решения, за производителите на ролни етикети и опаковки. Компанията е базирана в Германия, като има свои директни представителства в Дания, Италия и САЩ. В останалите държави по света Wink оперира директно или чрез агенти. Графтек ООД от началото на 2018 г. е техен агент за България. Двете компании могат да подобрят обслужването на българските клиенти, от гледна точка на бързината и точността на заявките, срока на доставките, правилното консултиране на български език и споделянето на ноу-хау.

 

Гъвкави магнитни щанциКонкурентните предимства на продуктите на Wink са тяхното качество, кратките срокове и специалните методи на изработка, според конкретните ви изисквания. Гарантирани са минимални допуски, максимална издръжливост и следователно оптимална рентабилност.

 

Гъвкави магнитни щанци

 


Интересни са различните видове обработка на инструментите, които позволяват висока износоустойчивост (според изискванията за тираж и материал) и незалепващите покрития, които позволяват щанцоване при високи скорости и елиминират нуждата от чести прекъсвания, за почистване на лепилото от инструментите.
Друга иновативна технология за разполагане на етикетите върху ролата, постига намаляване на вредните сили, които влияят на конструкцията на машините и техните елементи (цилиндри, лагери и др.). По този начин щадите оборудването си и значително намалявате разходите за сервиз и поддръжка.

За повече информация:
Графтек ООД
гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006
office@labelstech.com
labelstech.com

Профил на фирмата Графтек ООД в каталога Полиграфия Инфоprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама