ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Гъвкаво решение за сканиране на големи документи

Гъвкаво решение за сканиране на големи документи

Вторник, 20 Август 2013 ( прочетена 1754 пъти)


Xerox® DocuMate® 4700 e отличен настолен плосък скенер с формат А3, който може да се използва както като самостоятелно устройство, директно свързано към компютъра, така и като опция за всеки листов поточен скенер Xerox DocuMate чрез връзка между компютъра и скенера.


xerox DocoMate

Възможността му за USB свързване му позволява да се превръща в комбинация от ADF и плосък скенер. При промяна в нуждите потребителите могат да подобрят инвестицията си, като добавят към своя ADF скенер плоския DocuMate® 4700. Това превръща линията в истински гъвкаво решение, подходящо за различна среда.

Сканирането с настолен плосък скенер е подходящо за най-различни документи като книги, списания, кредитни карти и деликатни документи. Вече няма нужда да инсталирате няколко плоски скенера в мрежата, ако по-голямата част от потребителите не се нуждаят често от такъв тип сканиране. Професионалистите могат просто да добавят опция за сканиране с настолен плосък скенер към наличните устройства за сканиране и така ще спестят средства и време. Плоският скенер позволява сканиране на големи документи с формат А3, дори свързания към него ADF скенер да е с размер само А4.

Чрез технологията OneTouch® на Visioneer®, DocuMate 4700 може да сканира документи до 9 предварително зададени, но същевременно изцяло конфигурируеми пространства. Това позволява документите да се сканират с точни настройки за резолюция, цвят, подрязване и формат, а след това да бъдат доставени във всяко приложение, папка или устройство - всичко това само с един бутон. OneTouch технологията е не само изключително продуктивна, но и спестява цялото време за усвояване на работата със скенера и повишава възвращаемостта на инвестицията. DocuMate 4700 е идеален за работа със стари или деликатни документи, тъй като софтуерът му включва опции за редактиране, подрязване и поправяне на сканирани изображения, както и подреждане на файловете в отделни папки.

xerox DocoMate

Опции за незабавно съхраняване в облака
Visioneer CONNECT представлява набор от инструменти за VisioneerOneTouch, които позволяват на потребителите да сканират хартиени документи и да ги публикуват автоматично в популярни „облачни” дестинации с натискането на един бутон. Сертифицираните за използване от скенера и налични за свободно сваляне „облачни” линкове са: Google Docs™, Evernote®, DropBox. Box.net и др.

xerox DocoMate

Интуитивен софтуер
DocuMate 4700 работи със софтуер, който спомага достъпа, управлението и обработката до информация, като:

  • Защитава поверителна информация като договори, оферти, споразумения и информация за служители.
  • Повишава сигурността и контрола на хартиени документи и карти за самоличност.

Софтуерът включва Visioneer Acuity за повишаване качеството на сканираните изображения. Visioneer DriverPLUS спомага за безпроблемното интегриране към операционна система и приложения, като предлага разширени опции за индивидуални потребители и корпоративни клиенти. Сертифицирани TWAIN, ISIS и WIA драйвъри позволяват свързване със стотици решения за корпоративно управление на съдържание и управление на изображения. Включени са и следните инструменти за разпознаване на символи: Nuance PaperPort® и OmniPage® Pro OCR.

Наличност
Xerox DocuMate 4700 е наличен в партньорската мрежа на Xerox България.

Източник: xerox.bgprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама