ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Два нови режещи маси за текстил от Summa

Два нови режещи маси за текстил от Summa

Неделя, 6 Януари 2019 ( прочетена 793 пъти)


Водещият производител на режещи плотери Summa представи два нови размера на плоските си довършителни системи. F3232 и F3220 са базирани на доказаната технология на Summa и са насочени към широкоформатния дигитален печат.

F3232 F3220 summa

 

В света на широкоформатния печат най-масовите размери текстилни принтери работят с ширина на печат 3.2 m, за да могат да печатат на големи роли материал. Двете нови плоски системи за  рязане F3232 и F3220 също имат ширина от 3.2 m. Това ги прави идеално допълнение за обработка на популярни размери за печат с лекота и прецизност. Това позволява създаване на ефективен работен процес с безкрайно разнообразие от възможности.

Geert Pierloot, маркетинг мениджър на Summa, изтъква: „Новите размери плоски системи позволяват разнообразни възможности за довършване, най-вече за текстилната индустрия. Заедно с представения наскоро High Torque Rotary Module (HT RM), 3232 и F3220 са идеалните решения за текстилния пазар за работа с всякакви тъкани, знамена и банери.“

Бърза работа с плоскости
Новите машини предлагат предимства не само за компаниите в текстилната индустрия. Те са подходящи и за все по-популярния размер плоскости от 3 m x 2 m.
F3232, който има работна площ от 3.2 m x 3.2 m, има една изключителна функция - Summa Tandem Mode. Тя увеличава производителността като използва алтернативно предната и задната зона на режещата маса. Това решение е най-ефективно при работа с плоскости с размер 1.5 m x 3 m.

Всички съществуващи инструменти и модели на F сериите на Summa са проектирани за съвместимост с всяка от машините от серията. Това позволява високо ниво на гъвкавост за работа с всички типове материали и предлага висококачествени решения за производство на табели, текстил и други печатни материали.

Източник: summa.eu
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама