ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Декорация на детски и бебешки дрехи - едно индустриално приложение на Epson SureColor F2000

Декорация на детски и бебешки дрехи - едно индустриално приложение на Epson SureColor F2000

Четвъртък, 19 Юни 2014 ( прочетена 3664 пъти)


Многоцветните дизайни с малък размер, върху светъл текстил, са нагледна демонстрация за предимствата на новата технология, в сравнение със ситопечата.

- 1, 100, 1000 или 10000 броя - няма проблем! С един принтер Epson SC F2000 може да се печатат средно по 100 - 200 дрешки на час, като се използва комбинирана поставка за 4 изделия.

- Многоцветен или пълноцветен дизайн - няма проблем! Това, което е кошмар за ситопечата, за принтера е най-простата задача. Колкото по-цветно - толкова по-добре!

- Клиентите искат мостра, за да потвърдят поръчката - няма проблем!Нулеви разходи за предпечатна подготовка и мостриране! Няма филми, сита, автоматични карусели, екипи от работници...Първата мостра и последната тиражна бройка са идентични!

- Клиентите искат ниска цена - няма проблем! За разлика от ситопечата, където всеки допълнителен цвят означава ново сито и позиция на карусела, и където дали дизайнът е А3 или 10/10 см, времето и работата са едни и същи, тук малкият размер на дизайна (нещо типично за бебешките и детски дрехи) означава по-висока производителност и нищожни разходи. Себестойността на един многоцветен или фотореалистичен дизайн, с размери 10/10 см, при Epson SC F2000 e САМО НЯКОЛКО СТОТИНКИ!

- Мастилата са с Oekotex 100 сертификат, което е от изключително значение за всеки производител на бебешки и детски дрехи.

- Тъй като почти винаги тези дрешки са светли на цвят, това означава, че не е необходимо бялото мастило, както и свързаното с него нанасяне на праймер/оптимизатор за бяло мастило. При светлия текстил нещата са елементарни - поставя се дрешката на палетата, печата се, фиксира се и е готова за обличане!

- Клиентът иска разнообразни дизайни в една поръчка или дори персонализация - няма проблем! Това не струва нищо повече, като материали или подготовка, отколкото дългата серия от един дизайн. Всеки клиент ще оцени гъвкавостта, която получава като бонус!

- Поръчките се увеличават - няма проблем! Съществуващият екип може да обслужва два или дори три принтера, което мултиплицира производителността, НО И НАДЕЖДНОСТТА! Ако една от машините се повреди, останалите продължават! Всичко това, на цена по-ниска от цената на най-простия автоматичен сито-карусел. Да не коментираме свързаните със ситото необходими условия и устройства за предпечатна подготовка.

До края на месеца всички принтери за директен печат върху облекла Epson SureColor F2000, се доставят с безплатна 3-годишна гаранция, включително на печатащата глава!

При покупка на повече от един принтер се предлагат специални условия за цената на машините и консумативите - Epson разбира нуждите на индустриалните производства.

За повече информация и демонстрации:
0896 738700
info@factor.bg
Екипът на FACTOR.BGprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сътрудник продажби с административни фун...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама