ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Демо седмица в ТЕПЕДЕ

Демо седмица в ТЕПЕДЕ

Вторник, 5 Март 2013 ( прочетена 1302 пъти)


По време на демонстрациите (25-29 Март 2013) ще бъде представян един от най-актуалните в момента принтери на HP за широкоформатен технически печат, Designjet T520 ePrinter.


tepede

Принтерът е подходящ за приложения като чертежи, схеми, визуализации, карти, а също и за офис печат А4/А3+. Моделът Designjet T520 използва подобрена печатаща глава и мастила с нова формула, които осигуряват по-високо качество при печат на снимки и плакати.

Много от характеристиките налични досега само в по-високия клас устройства са включени и тук. Новост е наличието на WiFi връзка с принтер. Управлението става през 4,3“ екран с насочващи анимирани менюта. Софтуерът се обновява автоматично, като включва и облачната услуга HP ePrint&Share. Тя дава възможност за работа с устройството директно от смартфон или таблет. Включва и история с всички отпечатани документи, както и лесни начини за тяхното споделяне. Машината притежава и увеличена до 1 GB вградена памет и стандартно включен HP-GL/2.

tepede

Използват се 4 мастила, като черното е пигментно за по-плътни и контрастни линии. Скоростта на печат при чертежи е значително подобрена и достига до 35 секунди за формат А1.

Хартия в HP Designjet Т520 се зарежда по 3 начина. Може да се използва удобното предно зареждане на ролна медия без да се налага местене на устройството. Налична е и тава за 50 листа хартия А4/А3+, както и ръчно зареждане на форматирани листа А1/А0. Това прави модела универсален, покриващ нуждите от широкоформатен и офис печат едновременно. Компактните размери и включената в цената стойка правят модела подходящ за работа в тесни помещения или домашен офис.

В рамките на една седмица между 25.03.2013 и 29.03.2013 в шоурума на ТЕПЕДЕ България модела НР Designjet T520 ePrinter 36“ ще е на разположение за да бъде тестван и видян от всички, които искат да се запознаят отблизо с устройството.ТЕПЕДЕ доставя и инсталира всички модели широкоформатни принтери от HP Designjet T и Z серия, Също така предлага и оригинални консумативи и печатни медии за тях!

За повече информация и поръчки:
Тел. 02/963 46 79
tepede@tepede.bgprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нов (ножар)
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама