ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ден на отворените врати с Kornit

Ден на отворените врати с Kornit

Сряда, 4 Март 2015 ( прочетена 2069 пъти)


ПроСайн, официален представител на Kornit Digital кани всички желаещи да посетят деня на отворените врати с Kornit-Digital.

На събитието, което ще се състои при нашите приятели от Уи Сел на 30 март 2015 година ще бъдат демонстрирани възможностите на принтерите Kornit. Всеки желаещ ще може да донесе свои файлове и текстил и да изпробва на място цялата технология.

 

Молим, желаещите да заявят участието си тук, на email: office@prosign.bg или по телефона до 25 март. Приемайки поканата за събитието във Facebook всеки от Вас ще може да бъде информиран за промени, програма и новини относно събитието.

 

 

Какво предлага марката Kornit Digital?

 

Kornit Digital предлага DTG /Direct-To-Garment или директно върху текстил/ бизнес решение. То може да бъде, както за стартов бизнес, така и за масова продукция и разработен бизнес. Независимо дали клиентите са развити в директния печат фирми с дигитални технологии или сито-печат, дали в момента навлизат в тeзи пазари или просто планират такава стъпка, Kornit Digital има работещо решение за техните нужди. За различни приложения, тиражи и видове текстил технологиите са сходни, но имат и своите тънкости и разлики. 

 

Един от различаващите технологии етапи в печат с различните принтери е подхода към тъмните текстили. 

 

Първи вариант: полагане на слой бяло мастило чрез същата технология. 
Втори вариант: полагане на слой бяло мастило чрез сито-печат. 
Трети вариант: Отнемане на пигментацията на тъмния текстил или Discharge.

 

Най-общо принтерите на Kornit са структурирани в категории по натоварване което да поемат. Те варират от такива за старт в печата на текстил до индустриални решения за масова продукция.

 

При принтерите в сегмента за начален бизнес печата върху тъмен текстил се осъществява чрез нанасяне на бяло мастило от пиезо-електрични глави.

 


В средния сегмент решението може да бъде както чрез дигитален печат на бяла подложка, така и чрез ситопечат. За втория вариант Kornit разработи специален принтер: Paradigm.
Paradigm се интегрира в карусел за ситопечат на мястото на свободна станция. Каруселът нанася подложката /напечатано с бяло мастило поле/ върху която Paradigm печата в CMYK.

Третият вариант: Discharge, е внедрен единствено в индустриално решение каквото е Avalanche DC Pro. Там вместо подложка, която да даде светла основа, процесът е променен и се отстранява пигментацията на текстила, която е създадена с багрила. Остава обаче възможността за печат на бяла подложка при всички останали Avalanche принтери.

 

 

Едно от най-добрите и уникални решения в принтерите на Kornit са интегрираните в една машина процеси на пре-трийтмънт, печат на подложка /или отнемане на пигментацията/ и печат. Това прави машините ненадминати в скорост и ниска себестойност.

 

За повече информация за събитието и марката Kornit:

ПроСайн
www.prosign.bg www.protex.bg

Email: s.yohnev@prosign.bg
Skype: stanyoh

Телефон: 02/ 862 19 22

Мобилен: +359 887 937 244

 

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама