ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Дигиталният печат за успешен бизнес

Дигиталният печат за успешен бизнес

Понеделник, 9 Април 2012 ( прочетена 1779 пъти)


Новинарският портал Printguide.info организира двудневен уъркшоп.

През изминалата седмица проведохме двудневен уъркшоп, насочен към печатници и рекламни агенции на тема "Как дигиталният печат може да подобри вашия бизнес?".

Организатор беше новинарският портал за печатни технологии Printguide.info с нашите партньори Коника Минолта и Анталис България.

Уъркшопът беше организиран в рамките на два дни, като поканихме две групи - в първия ден на едно място събрахме офсетови и дигитални печатници, а през втория ден - рекламни агенции.Събитието не беше стандартна презентация на машини и хартии, а дискусия за начина на работа на печатниците, организацията на производствените им мощности и мнението им за навлизането на дигиталния печат в печатната индустрия. Рекламните агенции споделиха опита си в работата с клиенти и продуктите, които им предлагат.

Любопитен момент от събитието беше показаната за първи път статистика за офсетовите и дигитални печатници в България. Разбира се, за всички, които проявиха интерес, в залата беше показана дигиталната печатни машина bizhub PRO C6000L.

Анталис България показаха богатото си портфолио от хартии за дигитален печат.Цялата информация за уъркшопа ще публикуваме в следващите седмици в стартиралия блог за дигитален печат TheDiditalPrint.Info.

В блога ще има полезни материали за развитието на дигиталния печат, както и съвети за прилагането му в печатниците. TheDiditalPrint.Info е място, на което ще разглеждаме дигиталния печат повече като маркетинг инструмент, отколкото като производство.Всички снимки от събитието можете да видите във Фейсбук групата на блога.

Блогът е подкрепен от нашия партньор Коника Минолта България.

Автор: Десислава Тодорова
Printguide.info

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама