ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Дизайн, печат и рязане с EasySign

Дизайн, печат и рязане с EasySign

Понеделник, 28 Август 2017 ( прочетена 954 пъти)


Софтуерното решение EasySign се използва от над 20 000 компании, работещи в сферата на дигиталния широкоформатен печат, ситопечата, гравирането и други области.

 

Дизайн, печат и рязане с EasySign

 

Продуктът, дело на холандски разработчици, комбинира в едно процесите по дизайн, печат и маршрутизация на изрязване, като поддържа работа с файлове, създадени на Photoshop, Illustrator и CorelDraw. Най-важното за потребителите е, че има следните предимства: лесен за използване интерфейс, редуцира грешките, спестява време и средства, и добавя производствена мощност.

EasySign се предлага на модули в зависимост от нуждите на потребителите. Двете базови решения са EasySign Starter и EasySign Master. Първото може да работи, както самостоятелно, така и като приставка към Illustrator, Photoshop или CorelDraw. Използва се основно за изрязване на вече създадени дизайни, чрез генериране на файлове и поставяне на марки. Предлага се като абонамент с цена 30 евро на месец или 90 евро на година.

EasySign Master добавя още инструменти за работа, като векторизация, редактиране, клониране, наместване с цел оптимално оползоторяване на медиите, работа с маски и ефекти. Цената му е 35 евро на месец, 99 евро за три месеца или 349 евро за година. Пълният лиценз е на стойност 999 евро и включва едногодишна техническа поддръжка.
Освен тях са разработени отделни разширения за дигитален печат и гравиране. Предлагат се също модули за обучение, шрифтове, векторни и растерни изображения.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.easysign.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама