ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Дизайн, печат и рязане с EasySign

Дизайн, печат и рязане с EasySign

Понеделник, 28 Август 2017 ( прочетена 481 пъти)


Софтуерното решение EasySign се използва от над 20 000 компании, работещи в сферата на дигиталния широкоформатен печат, ситопечата, гравирането и други области.

 

Дизайн, печат и рязане с EasySign

 

Продуктът, дело на холандски разработчици, комбинира в едно процесите по дизайн, печат и маршрутизация на изрязване, като поддържа работа с файлове, създадени на Photoshop, Illustrator и CorelDraw. Най-важното за потребителите е, че има следните предимства: лесен за използване интерфейс, редуцира грешките, спестява време и средства, и добавя производствена мощност.

EasySign се предлага на модули в зависимост от нуждите на потребителите. Двете базови решения са EasySign Starter и EasySign Master. Първото може да работи, както самостоятелно, така и като приставка към Illustrator, Photoshop или CorelDraw. Използва се основно за изрязване на вече създадени дизайни, чрез генериране на файлове и поставяне на марки. Предлага се като абонамент с цена 30 евро на месец или 90 евро на година.

EasySign Master добавя още инструменти за работа, като векторизация, редактиране, клониране, наместване с цел оптимално оползоторяване на медиите, работа с маски и ефекти. Цената му е 35 евро на месец, 99 евро за три месеца или 349 евро за година. Пълният лиценз е на стойност 999 евро и включва едногодишна техническа поддръжка.
Освен тях са разработени отделни разширения за дигитален печат и гравиране. Предлагат се също модули за обучение, шрифтове, векторни и растерни изображения.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.easysign.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Работник на лепачна машина (биндер)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на режещ плотер
гр. София
фирма ДотБрейн

Водачи на машини за полагане на пътна ма...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама