ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Дисплей-таблетът Cintiq 27QHD - флагманът на WACOM

Дисплей-таблетът Cintiq 27QHD - флагманът на WACOM

Петък, 16 Януари 2015 ( прочетена 2817 пъти)


Два нови модела от гамата дисплей-таблети: Cintiq 27QHD и Cintiq 27QHD Touch с разширени възможностите от предните модели и по-голям брой експресни бутони, позиционирани на дистанционно устройство.

Cintiq 27QHD

 

Многообразие от функции, без излишни екстри

Тънък, лек и мощен - новият Cintiq 27 QHD е най-големият творчески дисплей-таблет в историята. На пръв поглед ще забележите безупречния и елегантен дизайн. Върху гладката повърхност на новия Cintiq 27 няма нищо, което да разсейва потопените в творческа работа художници и дизайнери. Моделът, който има мултитъч функция допълнително улеснява работата на потребителите с помощта на жестове с ръце директно върху дисплея с резолюция 2.5K (2560x1440 пиксела). Потопете се безпрепятствено в дигиталното изкуството.

 

Cintiq 27QHDЗа да направят възможна тази елегантната гладка повърхност, WACOM създадоха дистанционно устройство с разположени върху него експресни бутони за бърз достъп – Touch Ring с 3 вида функции и 16 индивидуални адаптивни бутони, а 17-ият от тях показва винаги настройките на устройството за дистанционно управление. Самостоятелното ExpressKey устройство дава възможност на потребителите да работят така, както искат, независимо от това къде е поставено – на бюрото или директно върху дисплей-таблета. Вече има решение и за тези, които в процеса на работа се нуждаят от клавиатура – Cintiq 27QHD е с достатъчно голяма площ, за да се постави малката и удобна безжична клавиатура на WACOM. Нуждаете се от още повече периферни устройства? Вие нямате проблем, благодарение на петте порта USB 3.

Същите размери, но по-голям

Габаритите на новия Cintiq 27QHD са идентични с тези на предшественика му Cintiq 24HD, но размера на екрана и активната площ за работа са по-големи. Новият дисплей таблет се поставя върху бюрото на вградените „крачета“ , но има и опция да се докомплектува с ергономичната стойка, подобна на тази на Cintiq 24, тази стойка се предлага отделно. Новият Cintiq 27QHD е достатъчно лек, което позволява да го поставите на бюрото с подвижното рамо от типа Ergotron LX и MX сериите.

Възпроизвеждане на всеки цвят, който можете да си представите

Когато става въпрос за изобразяване на цветове, Cintiq 27QHD е перфектното решение. Wacom е толкова уверен в качеството и възможностите на дисплея, че предлага възможност за окомплектоване с калибратор на световния лидер за управление на цвета X-rite за постигане на максимално точни цветове. Новият дисплей таблет възпроизвежда 97% от цветовата гама Adobe RGB.

Избор от два модела

Новия Cintiq 27QHD се предлага в два варианта: дисплей-таблет Cintiq 27QHD  и Cintiq 27QHD Touch – с вградена мултитъч функционалност.

Вижте технически характеристики на Cintiq 27QHD  и Cintiq 27QHD Touch

Видео, сравнение на Cintiq 27 QHD с модела 24HD
Cintiq 27QHD  и Cintiq 27QHD Touch се предлагат в България от Адком.

Източник: Адкомprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Общи работници /хамали/ за хамалски труд
гр. София
фирма Хамали София ЕООД

Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Водачи на машини за полагане на пътна ма...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама