ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Добавена стойност за печата със синтетичните хартии MDV Robuskin

Добавена стойност за печата със синтетичните хартии MDV Robuskin

Вторник, 24 Октомври 2017 ( прочетена 1200 пъти)


Обогатяването на портфолиото от предлагани специфични продукти е сред основните задачи за печатниците. Чрез синтетичните хартии и сусбстрати MDV Robuskin тази цел вече е една стъпка по-близо.

Продуктите от тази серия предлагат богат набор от специфични характеристики, най-важни сред които са тяхната устойчивост на атмосферни влияния, защита от късане и възможност за рециклиране. Субстратите издържат на въздействие от UV светлина, химикали, масла, петролни продукти, както и температурни амплитуди (от -60 до 190 градуса в зависимост от материала). Върху тях може да се пише или да се подпечатват.

 

синтетичните хартии MDV RobuskinВсичко това превръща синтетичните хартии и субстрати MDV Robuskin в перфектния избор за производство на етикети за различни индустрии, карти за игра, топографски карти, менюта за заведения, идентифициращи гривни за ръце, номера за спортни състезания, визитки, уоблери и други. Част от материалите в портфолиото са сертифицирани за досег с хранителни продукти.

 

сертифицирани за досег с хранителни продукти

 


Продуктовата серия е съставена от субстрати за едностранен и двустранен печат, в комбинация от различни цветове. За отпечатването и довършителните процеси могат да се използват почти всички познати технологии (офсетов, дигитален, ситопечат и др).

Видео:Синтетичните хартии MDV Robuskin са добре познати в Европа. Те са висококачествени, лесно се печата на тях дори на по-нисък клас дигитални печатни машини и принтери. Повечето от хартиите в портфолиото на компанията са пригодени за дигитален печат на тонерна и Indigo (не е нужно машината да е еднопасова) печатна технология. Предлагат се в различни грамажи и в следните разновидности на материалите: полиетилен (PE; HDPE), полипропилен (PP), полиолефин (XTP), полиестер (PET), поливинилхлорид (PVC).

Източник: MDV


Синтетични хартии MDV ROBUSKIN можете да поръчате в единични листи за мостри или по-големи количества тук: онлайн магазин print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама