ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Достъпни решения за сертифицирана дигитална цветна проба

Достъпни решения за сертифицирана дигитална цветна проба

Четвъртък, 26 Февруари 2009 ( прочетена 1592 пъти)


High End решенията за дигитална цветна проба, базирани на софтуер от Efi, хардуер от Epson и спектрофотометри от X-rite не са новост - дори напротив, те са се превърнали в индустриален стандарт в целия свят.

Новото е това, че можете да ги получите от един доставчик - FACTOR.BG, на най-добрата цена - какъвто и да е бюджетът Ви, каквито и да са нуждите Ви!

Дигиталната цветна проба не е новост дори и в България - спокойно можем да кажем, че някои от българските печатници са на най-високо световно ниво, а много други непрекъснато обновяват оборудването си и не отстъпват на колегите си от Европа - необходимостта от решение за достоверна предварителна симулация на резултатите от тиражния печат е осъзната отдавна от почти всеки в бранша. Проблемът обикновено е друг - оборудването се доставя от един, софтуера от друг, затруднява се внедряването на системата, размива се отговорността, а и цялостната инвестиция е непосилна за малките и дори за средните печатници.

Нашето предложение е следното - консултиране при избора на решение, отговарящо на нуждите и бюджета Ви, доставка до Вашия офис и безплатно инсталиране на оборудването и софтуера, безплатна настройка и обучение за работа със системата, навременно снабдяване с консумативи, гаранционно обслужване, ъпгрейди - всичко на най-добрата цена, от един доставчик, поемащ пълната отговорност.

За повече информация:

www.factor.bg
Георги Чакъров
0899 878319 


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама