ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Екипът на ГЕД тръгва на път, за да се срещне с вас на GED near you в Пловдив

Екипът на ГЕД тръгва на път, за да се срещне с вас на GED near you в Пловдив

Сряда, 28 Февруари 2018 ( прочетена 13337 пъти)


Тази година екипът на ГЕД пое инициативата да организира серия събития извън пределите на София - GED near you. Форматът е практически насочен и ще ви даде полезни знания и нови контакти. Първото издание ще се проведе на 15.03.2018 в Пловдив.

GED near you в Пловдив


GED near you Пловдив е насочено към разпространение на ноу-хау и иновации в дизайна, предпечата и полиграфията. В рамките на един ден ще се проведат няколко презентации и продуктови представяния от водещи експерти от екипа на ГЕД ООД. Събитието ще протече в два основни панела, а лектори на ще бъдат Добромир Дочев и Артин Микаелян. Повече за тях, както и програмата на събитието можете да намерите на сайта на ГЕД.

 

GED near you в ПловдивСред представените на форума продукти ще бъдат:

  • Три софтуерни решения на Enfocus - PitStop Pro, Switch, PDF Review;
  • Утвърдените продукти с марка Kodak - Prinergy, InSite;
  • Решението на Hybrid Software за обработка на PDF файлове - PACKZ;
  • Софтуер за 3D визуализация от ново поколение на Creative Edge - IC3D.

PitStop Pro e Инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с вграден алгоритъм за автоматична проверка спрямо зададени параметри.
Enfocus Switch е софтуерно приложение, с което можете да автоматизирате повторяеми действия, както и да интегрирате действията на различни апликации.
PDF Review e гъвкаво решение за проверка, одобрение на файлове и комуникация между клиенти и доставчици на печатни материали през браузър.
Kodak Prinergy Connect е работен поток за дигитален, офсетов и флексо печат. Представлява централизирана система за интелигентно управление и автоматизация на предпечатните процеси при комерсиалния печат и печата на опаковки.
Kodak Insite Prepress Portal е уеб базирано решение за обмен на файлове за печат, коментари и одобрение на файлове с клиенти и партньори от цял свят.
PACKZ е софтуер за редактиране и обработка на PDF файлове, който позволява редактиране на обекти, трапинг, живи обекти и монтажи.
Creative Edge Software iC3D е софтуерно решение за дизайн и създаване на реалистични 3D макети на гъвкави и термосвиваеми опаковки, чаши и опаковки от картон.

Точната локация и подробната програма на GED near you Пловдив ще бъде обявена допълнително. Единственото, което желаещите да посетят събитието трябва да направят, е да попълнят своята регистрационна форма. Заявете участие за събитието още днес!

 

GED near you в ПловдивИзданията на GED Insights, провели се през изминалата година в офиса на ГЕД в София, получиха много позитивна обратна връзка. Това е и една от основните причини защо екипът на ГЕД реши да разпространи сходен формат и сред по-обширна аудитория. От компанията очакват и изданията на GED near you, провеждащи се извън София, да имат също позитивна реализация и успех.

За останалите предстоящи събития от поредиците GED near you и GED Insights следете секция СЪБИТИЯ на сайта на ГЕД, а в социалните медии можете да проследявате вече провелите се издания с хаштаг #GEDInsights и #GEDnearyou.

Вижте пълното портфолио от софтуерни решения на ГЕД.

За ГЕД ООД
ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя широка гама от решения на своите клиенти. ГЕД ООД се стреми да предлага иновативни и продуктивни технологии и продукти на компании, които са сред пазарните лидери в печатната индустрия. Личното и индивидуално отношение на ГЕД, към нейните клиенти гарантира, че предоставените услуги отговарят на специфичните нужди и потребности на всеки един тях. Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и дизайн и професионален предпечат. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com.

За повече информация за ГЕД ООД, следвайте GED ltd. в Twitter на@GEDcompany, следвайте YouTube каналаGED Ltd. или харесайте Facebook страницата GED CORPORATE PAGE.
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова машина формат 50х70
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на каширащи машини за хартия и...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама