ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Електронни решения за опаковки на Labelexpo Americas 2014

Електронни решения за опаковки на Labelexpo Americas 2014

Петък, 29 Август 2014 ( прочетена 1949 пъти)


На Labelexpo Americas 2014, Sun Chemical ще покаже как решенията на компанията, базирани на електронни компоненти могат да помогнат на опаковките и други продукти да пренасят послание, да ангажират потребителите, да управляват складови системи и да предложат решения за идентификация на марката.

Електронни решения за опаковки

„Собствениците на търговски марки и производителите на опаковки все по-често изискват технологии за печат на електронни компоненти върху опаковките,“ каза Roy Bjorlin, глобален търговки директор за електронните материали в Sun Chemical. „Имахме сериозни дискусии за решения, които могат да отговорят на тези изисквания като подобрят взаимодействието с потребителя чрез иновативни технологии за производство на опаковки. Ще демонстрираме как клиентите ни могат да се възползват от практичните ни решения за електронни опаковки на Labelexpo.”

Основното нововъведение, което ще бъде представено на изложението е Touchcode – отпечатан код, който, когато бъде докоснат от мобилно устройство, активира набор от опции, включително свързани със сигурността и интеракция в Интернет. Става въпрос за отпечатък с електропроводими мастила, който взаимодейства с тъчскрийна на устройството. Тази технология е продукт на T+Sun, партньорство между Sun Chemical и T+Ink. Наред с това ще бъдат представени и концепциите на компанията за бъдещото развитие на печатната електроника в областта на опаковките.

„Touchcode е страхотна първа стъпка за започване на взаимодействие с клиентите,“ каза Bjorlin „Предлагаме повече от проводими мастила, можем да даден на притежателите на марки възможност да взаимодействат с клиентите си по начин, който досега не беше възможен.“

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама