ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Етикети с памет от Xerox повишават сигурността в опаковките

Етикети с памет от Xerox повишават сигурността в опаковките

Понеделник, 25 Юли 2016 ( прочетена 1369 пъти)


От Xerox в партньорство с Thinfilm предлагат на бизнеса иновация в сигурността на етикетите, чрез своите продукти „Xerox Printed Memory”. Чрез тях се позволява събиране и съхранение на информация, за оригиналността и състоянието на даден продукт.

Xerox Printed Memory

 

Те представляват отпечатан, силно защитен, самозалепващ етикет от тънък синтетичен субстрат, съдържащ до 36-битова вградена презаписваема памет. Това позволява запис на голям обем от информация, сред която: серийни номера, дата на годност, брой презареждания и други. Интересна възможност е, че чрез тези интелигентни етикети се дава възможност за многократно пълнене на опаковки по безопасен и сигурен начин, което е подходящо за различен тип продукти и услуги.

 

Xerox Printed MemoryРазработен е и продукт с по-висок клас криптографска защита, който съдържа уникален криптиран код в паметта. Той може да бъде удостоверен само от предварително одобрен четец със специализирано приложение. Това отваря пътя на тази технология към производителите на лекарства, козметика и правителствените агенции. Самата криптографска опция е създадена от PARC, компания част от групата на Xerox.

 

Xerox Printed MemoryПоради факта, че този тип етикети се произвеждат посредством отпечатване, цената им е чувствително по-ниска от технологиите, базирани на RFID. Достъпът до информация се гарантира посредством директен контакт с етикета, а скоростта за това е под 1 милисекунда.

Източник: www.xerox.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама