ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ефективни решения за рязане от Polar на Hunkeler Innovationdays

Ефективни решения за рязане от Polar на Hunkeler Innovationdays

Сряда, 28 Януари 2015 ( прочетена 2211 пъти)


На изложението от 23-и до 26-и февруари Polar ще представи решения за довършване, като акцентът ще е върху тристранният нож BC 330 и системата за рязане 56 NET.

Машините ще бъдат включени в реално производство на общия щанд на Heidelberg и ATS Tanner. Там машините на Polar ще бъдат интегрирани в реално производство на брошури и ще демонстрират съчетание от високо качествено и икономично производство. Един пример за оптимизация на производството е P-Net Compucut. Това софтуерно решение интегрира системата за рязане в цифровия работен процес като използва информацията от предпечата и конвертира JDF файлове в програми за рязане, активирани чрез баркод.

Тристранният нож BC 330

Този тристранен нож с възможности за мрежова интеграция на Polar е перфектно решение за автоматично обрязване на залепени продукти. BC 330 се отличава с изключителна прецизност на рязането и поддръжка на разнообразни формати на продукцията. Формати от A6 до A4 могат да се обрязват директно един след друг, без пренастройване на машината. BC 330 се контролира чрез ергономичен 18,5 инчов тъчскрийн. Задаването на програма за рязане отнема по-малко от минута. Ако машината е интегрирана в цифровия работен процес, информацията за рязането може да бъде прехвърляна директно. Обширните възможности за настройка позволяват оптимизация за всеки продукт.

Вижте BC 330 в действие тук:Система за рязане POLAR 56 NET

NET линия системи за рязане, които могат да бъдат интегрирани в цифровия работен процес. P-Net Compucut използва цифровия монтаж на листа и го конвертира в програма за рязане, която може да бъде стартирана директно чрез баркод четец. Системата се управлява от тъчскрийн дисплей с визуализация на процеса. Дисплей показва работата с материала и свежда риска от грешки до минимум.

 

Polar 56 NET


На снимката: Polar 56 NET

Източник: polar-mohr.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама