ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Забранено за работодатели

Забранено за работодатели

Вторник, 6 Декември 2016 ( прочетена 1895 пъти)


Покана за съботна закуска на 10 декември от 11:00 часа с всички, които търсят нови предизвикателства през следващата година.

Екипът на Dotbrain.eu имаме удоволствието да поканим всички, за които предпечатът и печатът са страст, ежедневна работа и безсънни нощи.

 

Ако търсите начин как да напреднете в кариерата, да научите нови неща и да подобрите професионалните си умения, заповядайте на нашата съботна закуска на 10 декември от 11:00 часа в любимото ни заведение Плюс това. Срещата е само за тесен кръг хора, потвърдили присъствието си по имейл.

 

Защо да дойдете на тази закуска - ще ви разкажем какво се случва на пазара на труда в печата и рекламното производство - за условията на работа, заплатите за различните длъжности, какво се търси и предлага в момента, кои са най-търсените и ценени служители в бранша.

 

Имате ли планове за кариерата си през 2017 - Ще ви запознаем с най-новата ни страст – професионалните курсове на Dotbrain.eu, които започват от януари 2017. Те са за всички работещи или търсещи работа хора, които искат да напреднат в професията като повишат нивото на знанията и уменията си. И най-важното – съобразени са изцяло с нуждите на пазара – ще ви научим само на важните неща, които работодатели търсят и ценят. Започваме с курсове за хора, които вече работят и търсят нови и по-специфични знания.

 

Ако търсите работа - ще ви разкажем за най-добрите отворени работни места в бранша, които няма да срещнете в обявите. Ще ви помогнем да установите контакт с работодатели, които не са обявили официално свободни работни места, но с удоволствие биха приели кандидатурата на кадри, които имат определени професионални качества и умения.

 

Каква е срещата и как ще протече - Срещата ще се случи в изцяло неформална среда на приятното и артистично място Плюс това – разговори на чаша кафе (коктейл или бира), топли закуски (вкусни кроасани, солени кишове и сладки капкейкове) и тиха и приятна музика.

 

Срещата е забранена за работодатели!

Искаме нашите гости да са спокойни и да споделят своя опит и планове за кариерно развитие, независимо дали търсят нови предизвикателства в работата или искат да подобрят квалификацията си и да напреднат в професионално през следващата година.

 

Започваме в 11:00.

Единственото, което се иска от Вас е да потвърдите присъствието си на имейл: office@dotbrain.eu и да дойдете навреме. Местата са ограничени.

 

Адрес: ул. „Марин Дринов“ 30

намира се между улиците „Оборище“ и „Янко Сакъзов“

Ако идвате с автомобил, можете да паркирате в малките улички (зелена зона)

 

Организатор: Dotbrain.eu - първият профилиран кариерен сайт за подбор на персонал в печата и рекламното производство.

 print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент продажби
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лазер
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама