ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Запис на едностранични файлове и извличане на ресурси от Indesign с Exportools

Запис на едностранични файлове и извличане на ресурси от Indesign с Exportools

Вторник, 30 Януари 2018 ( прочетена 673 пъти)


Exportools плъгин за Indesign от Badia Software, който позволява експорт на Indesign документи като едностранични PDF, PS, EPS файлове, изображения, да записвате селекции, да извличате текст и да разделяте документи.

 

Запис на едностранични файлове

 

Поддръжка на различни файлови формати
Exportools Standard автоматизира експортът на индивидуални документи като страници или разтвори в отделни файлове. Той може да записва и групи страници или селекции, да извлича целия текст в документа и дори да разделя документи със съответните връзки към изображенията. Можете да записвате файловете в няколко популярни формата като PDF, PostScript, EPS, Rich Text Format, Microsoft Word, ePub, JPEG, PNG. Exportools Standard ви позволява и да разделяте документи и да ги съхранявате като по-малки документи или шаблони.

Експорт като отделни страници, групи с няколко страници или индивидуални селекции
Exportools Standard позволява запис на страниците на документа като отделни файлове. Можете да го направите с всички страници, четните или нечетните страници или подбрани от вас страници. Друга опция е да групирате страници и да ги записвате като многостранични документи. Можете например да запишете четните страници в един файл, а нечетните – в друг. Селекция – можете да изберете обекти или в документа и да ги запишете в желания файлов формат. Тази функция позволява и да определите наддаване на обектите.

Автоматични наименуване
Exportools Standard има модул за наименуване на файловете, който гарантира, че всеки експортиран файл има различно име и може да бъде открит лесно. Можете да добавяте различна информация като страница, време и пореден номер.

Разделяне на публикациите в по-малки документи
Exportools Standard за InDesign и QuarkXPress ви позволява да разделите документа си на произволен брой страници или разтвори като запазите правилното форматиране, приложените стилове, настройки и оформление на оригиналния документ. Можете и да разделяте документа в групи, например в четири групи по две страници, които започват от страница две. Exportools Standard ви позволява и да съберете в подпапки изображенията, свързани във всяка съответстваща страница, група или селекция.

Exportools Standard поддържа InDesign и QuarkXPress под Mac OS X 10.9.
Можете да свалите демо версия тук.

Източник: badiasoftware.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож (на смени)
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

работа за предпечатар на цял работен де...
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама