ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Защо да използвам своята скъпа печатна машина като проявителна?

Защо да използвам своята скъпа печатна машина като проявителна?

Четвъртък, 17 Август 2017 ( прочетена 1000 пъти)


Безпроцесните пластини са пластини, които не трябва да минават през проявителна или измиваща машина преди да се качат на печатна машина.

Обещанието за безпроцесна технология е по-старо дори от дигиталната експонация на пластини. Целта на тази иновация е същата, която има и днес: желанието да се намалят разходите, да се намали времето за производство на готова за печат пластина и да се намали влиянието върху околната среда. Нужна е бърза пластина (с възможност за бърза експонация), за да може да се постигне свързване на молекулите в печатните области, което е стабилно и може да устои на медиите, химията и мастилата за печат, като в същото време позволи областите без изображение да се премахнат под въздействие на химичните и физични влияния по време на подготовката за печат.

 

Sonora XPХиляди печатници, които използват различни печатни машини, мастила и медии използват Sonora XP успешно. Благодарение на подобренията в безпроцесната технология покритието на пластините Sonora XP се премахва почти веднага, след като се качат на печатната машина. Използването на Sonora XP по цял свят потвърждава, че технологията на Kodak е решила казусите на безпроцесните пластини.

В статията можете да прочетете още:

  • Раждането на безпроцесната технология: аналоговите UV пластини
  • Следващата фаза – дигитални термални безпроцесни пластини
  • R&D отделът на Kodak успява да направи успешна безпроцесна пластина
  • Технологията зад безпроцесните пластини

Прочетете цялата статия на блога на ГЕД.

За ГЕД ООД
ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя широка гама от решения на своите клиенти.  ГЕД ООД се стреми да предлага иновативни и продуктивни технологии и продукти на компании, които са сред пазарните лидери в печатната индустрия. Личното и индивидуално отношение на ГЕД, към нейните клиенти гарантира, че предоставените услуги отговарят на специфичните нужди и потребности на всеки един тях. Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и дизайн и професионален предпечат. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com.
За повече информация за ГЕД ООД, следвайте GED ltd. в Twitter на @GEDcompany, следвайте YouTube канала GED Ltd. или харесайте Facebook страницата GED CORPORATE PAGE.


Прочетете още за първото представяне на Kodak Sonora XP в България тук:


Kodak казва сбогом на проявителната машина с пластини без проявяване
Такъв бе слоганът на проведения от Гед ООД семинар на 24 и 25 април в гр. Хисаря, на който бяха показани възможностите на безпроцесната пластина Sonora XP на Kodak.


 print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама