ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet За любителите на екшъна -

За любителите на екшъна -

Сряда, 11 Ноември 2009 ( прочетена 2040 пъти)


Наскоро бе обновен иновативния пакет от т.н. "boxshot" скриптове за Photoshop - Cover Actions Pro, разработван от Discreet Publishing, под ръководството на небезизвестния "гуру" Марк Мончардини.

Пакетът е предназначен за изработка на висококачествени композиции на най-разпространените опаковъчни и рекламни заготовки - корици на книги, картонени опаковки, обложки на CD и DVD медии и т.н.От една сравнително нова интерпретация в тази област, а именно използването на скриптове, а не 3D композиционен софтуер разчитащ на различно ефективни рендиращи алгоритми е извлечен максимума. С над 110 готови "екшън" стила е доста трудно да не се намери подходяща композиция за даден проект. Разработени изключително прецизно, те просто вършат това, за което са предназначени. Или както казва самият автор на проекта -"Вие винаги може да намерите подходящата корица за вашия проект, защото това е...Cover Software on Steroids". Предумишлено оставям този слоган непреведен, мисля че разбирате защо. Едно отлично допълнение към продукта е богатия видеотуториал,
който освен за професионалистите, би бил изключително полезен и за начинаещите в светая-светих на графичните дизайнери (Photoshop - вечно да се слави името му, а и на Томас Нол, също ;-), защото дава детайлна представа за разработката и функционирането на една често пренебрегвана възможност предоставена ни от Adobe - скриптирани сценарии или"екшъни".
Статията написа: Йордан Христов,  Принтгайд Инфо

Източник: www.coveractionpro.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор ламинираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама