ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Зелен петък – #SmartSaving ден с БНП Париба

Зелен петък – #SmartSaving ден с БНП Париба

Петък, 24 Ноември 2017 ( прочетена 449 пъти)


Защо ви е да отбелязвате Черен петък? Според повечето колеги в печата, всеки петък си е направо черен.

Ето ви едно интересно предложение за зелен петък от БНП Париба, което на нас - редакцията на printguide.info ни се видя смислено и практично.

 Зелен петък – #SmartSaving ден с БНП Париба
„Депозити с бъдеще“ от БНП Париба отправя #SmartSaving предложение: да превърнем Черния петък (24 ноември 2017) в Зелен и вместо да харчим ненужно, да бъдем различни и да се погрижим за спестяванията си.

Банката на променящия се свят предлага бързо и сигурно да открием своя първи онлайн депозит при тях този петък и добавя към него 75 лева бонус лихва.


Предложението важи за нови клиенти, направили онлайн регистрация в www.deposits.bnpparibas.bg на 24.11.2017 г., за онлайн депозит със срочност 12 или 24 месеца, на стойност над 4000 лв. / 2000 евро. Общи условия за кампанията

Онлайн платформата е интуитивна, а откриването на депозит е оптимизирано в няколко лесни и удобни стъпки през екрана на всяко мобилно устройство. Услугата е без такси за откриване, поддържане на сметката и онлайн банкиране. Клиентите могат да разчитат на експертната грижа на персонален мениджър.

Идеята за Черния петък се заражда в САЩ през 50-те години на миналия век, но вече се отбелязва по цял свят и по традиция с него започва коледното пазаруване. Търговците изкушават с намаления, а хората често купуват ненужни стоки само заради примамливите им цени. Отново в САЩ отскоро съществува и инициатива като #GreenFriday. Тя кани гражданите в същия този петък да посетят безплатно природни паркове и исторически резервати, за да прекарат време с най-близките си сред природата.


 „Депозити с бъдеще“ от БНП Париба също предлагат алтернатива и допълнително свободно време за важните неща в живота в този петък.


„Депозити с бъдеще“ от БНП Париба
От 2013 г. БНП Париба предлага уникален за българския пазар спестовен продукт – „Депозити с бъдеще“. За първи път българските клиенти имат възможност да открият нов депозит изцяло онлайн, без да посещават банков офис, с висока доходност и при най-високи условия за сигурност. Допълнителна информация на www.deposits.bnpparibas.bg

За БНП Париба С.А. – клон София
БНП Париба е представена в България от 1994. Днес БНП Париба С.А. – клон София, част от Групата БНП Париба, предоставя услуги на частни и корпоративни клиенти. БНП Париба С.А. – клон София предлага продукти и услуги в корпоративното и институционално банкиране, както и персонализирани финансови решения. Освен своите два офиса в София и Варна, Групата БНП Париба е представена в България и чрез застрахователната компания БНП Париба Кардиф и водещата компания за потребителско кредитиране – БНП Париба Лични финанси и има общо над 1 500 служители. Допълнителна информация на www.bnpparibas.bg

За Групата БНП Париба
БНП Париба (www.bnpparibas.com) присъства в 80 страни с близо 190 000 служители, от които 145 000 в Европа. Групата заема челни позиции в трите си основни направления: Банкиране на дребно, Инвестиционни решения, както и Корпоративно и институционално банкиране. В Европа Групата има 4 основни вътрешни пазара (Белгия, Франция, Италия и Люксембург), а БНП Париба Лични финанси е лидер в потребителското кредитиране. БНП Париба разпространява своя интегриран модел за банкиране на дребно в страните от Средиземноморието, Турция, Източна Европа и обширна мрежа в западната част на САЩ. В направленията Корпоративно и институционално банкиране и Инвестиционни решения, БНП Париба заема челни позиции в Европа, има силно присъствие в Северна и Южна Америка и бързорастящ бизнес в Азия и Тихоокеанския регион.
    print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в диги...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама