ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Изводите от Photoshop конференцията 2015

Изводите от Photoshop конференцията 2015

Вторник, 1 Декември 2015 ( прочетена 973 пъти)


Очакваната виелица се размина, но конференцията по Photoshop за дизайнери, която се проведе на същото място като InDesign конференцията 2015, превзе Денвър през миналата седмица.

photoshop_conference

 

Над 400 посетители плюс звездна колекция от лектори изпълниха Marriott City Center на това дебютно събитие, организирано от Creative Publishing Network (CPN). Сред най-забележимите моменти бяха встъпителните бележки на церемониалмайстора Mark Heaps и динамична сесия, водена от старшия продуктов мениджър на Adobe Photoshop Stephen Nielson, както и лекторите Russell Viers, Justin Seeley, Deke McClelland, Lesa Snider, Colin Smith, Chris Converse, Nigel French и  David Blatner от CPN.

Вторият ден на събитието започна с демонстрация на PixelSquid 3D Objects, които в момента са в безплатна бета версия. Следващият на сцената беше Michael Ninness от Adobe, който показа магия с режимите на взаимодействие (blend-mode), след което към него се присъедини целият екип по разработките на Adobe за сесия с въпроси и отговори с участниците в конференцията.

Денят включи бърз и яростен „Three Minutes Max“ рунд, в който осем лектора се състезаваха с удивителни технически възможности, за да спечелят награда за един щастлив човек от аудиторията. („Невъзможната текстова кутия“ на Keith Gilbert стана фаворит.)

Имаше доста време за общуване с колегите по време на почивките и забавна бинго игра, която е традиционна за конференциите на CPN. Посетителите имаха възможност и да посетят сесия, в която да срещнат лекторите и да зададат въпросите си, свързани с Photoshop.

 

photoshop_conference_2


Третият ден на събитието беше посветен на интензивни ръководства, концентрирани върху създаването на маски и композиции, използване на Photoshop с Illustrator и InDesign и още съвети, хитринки и техники, които посетителите да вземат в къщи и които да работят за тях и клиентите им.

Източник: creativepro.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама