ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Излезе Akvis Sketch 13.5 – приложението, което рисува вместо вас

Излезе Akvis Sketch 13.5 – приложението, което рисува вместо вас

Неделя, 29 Юли 2012 ( прочетена 3676 пъти)


Проведохме кратък тест на новата версия на програмата, която предлага възможност за създаване на по-реалистични рисунки.

Фотографите и дизайнерите имат много причини да превърнат снимка в графика или цветна рисунка. Например, ако снимката не е подходяща за употреба заради лоши светлинни условия, преобразуването ѝ в графика може да я направи използваема. Или може би търсите артистичен ефект или имате няколко снимки с твърде различно усещане, които трябва да използвате в издание. Просто ги превърнете в рисунка с молив и незабавно ще постигнете хармония. Може би клиентът иска ефект на рисунки, а не сте сигурни кой край на четката се държи и с кой се боядисва хартията?

Akvis Sketch

Тринадесетата версия на AKVIS Sketch не само ви помага да превърнете почти всяка снимка в прекрасно графика или картина с бои, но предлага и други интересни възможности. Например, възможностите за автоматизация могат да се използват за генериране на комикс от няколко снимки или дори видео. Можете да добавяте и различни повърхности към рисунките, които симулират платно и канаваца и тъкани, цимент, тухли, плочки, огради, тапети, кожа, бамбук и други растения, стомана, камък или релефна хартия.

Akvis Sketch 13 има 27 нови артистични стила с възможност за настройване на защриховането, нюансите и сенките. Впечатленията ми са, че резултатите изглеждат по-естествени от тези в предишните версии на Sketch, които сега се подвизават като Classic Styles. Въпреки това, опредено има още какво да се желае. Поне за мен беше трудно да постигна задоволителни резултати с някои изображения.

Програмата се предлага както самостоятелно, така и като плъгин за Adobe Photoshop, Photoshop Elements, Corel Painter, Photo-Paint, и PaintShop Pro. Приложението има 64 битова поддръжка  и работи сравнително бързо, стига да използвате съвременна конфигурация. Цената за лиценз за домашна употреба е 72–89 американски долара, бизнес лиценз струва 154 долара. Можете да свалите 10 дневна пробна версия от сайта на производителя.

Източник: www.akvis.com
Текста написа: Мартин Новев
 

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама