ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Изложби в сферата на текстила, дизайна и визуалните комуникации на изложението COPIS

Изложби в сферата на текстила, дизайна и визуалните комуникации на изложението COPIS

Понеделник, 3 Октомври 2016 ( прочетена 658 пъти)


От 5 до 7 октомври в Интер Експо Център Националната художествена академия ще представи творби на свои студенти

Творби в областта на текстила, рекламния дизайн, визуалните комуникации и индустриалния дизайн на студенти от НХА ще бъдат представени на международното изложение за печат и реклама COPI’S. Събитието е свързано с отбелязването на 120 години от създаването на Националната художествена академия.

 

Откриването на изложбата ще бъде на 5 октомври, в първия ден на изложението, което ще продължи до 7 октомври в Интер Експо Център - София.

 

 

Между печата и рекламата
В съвременния свят печатът върху текстилни материи е водеща световна тенденция в дизайна за интериор и облекло, в която студентите на НХА успешно развиват своите артистични идеи. На COPI’S те ще представят серия декоративни платове за интериор и облекло, които са изработени чрез компютърно проектиране, дигитален печат, фото-филмов печат и сериграфия.

 

Интересна подробност е, че в рамките на изложението студенти от специалност „Плакат и визуална комуникация“ също ще използват текстила, като демонстрират печат на свои проекти и плакати по авторски теми.

 

В областта на рекламния дизайн НХА ще покаже студентски и дипломни проекти от последните години, чиито основни обекти включват - рекламни пана и постери, пластики, билбордове, транспаранти, мултимедийни презентации, уеб реклама и др.

В изложението ще се включват и автори в сферата на индустриалния дизайн, които ще покажат проекти и макети, свързани с екстериорен и интериорен дизайн.


COPI’S ще бъде с вход свободен в продължение на три дни. Moжете да откриете всички новини и съпътстващи събития на страницата на изложението http://www.copi-s.com/bg.

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист по системи за управление на к...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама